ADISA HEATING llança el seu nou CATÀLEG 2019, amb importants novetats en els seus sistemes de calefacció i A.C.S. d'alta eficiència

 

Marca de referència en calderes de gas de peu i equips autònoms de producció de calor Roof Top, ADISA Heating publica el seu nou Catàleg 2019 introduint importants novetats i ampliant gammes de producte. D'aquesta manera, reforça el seu continu compromís amb la innovació, l'eficiència i la sostenibilitat, a la fi d'oferir solucions completes de calefacció i A.C.S. sempre en línia amb les noves tecnologies i directives europees.

Les calderes ADI evolucionen en prestacions:

- Modulació des del 23% de la potència, per a una adaptació precisa de la potència de la caldera a la demanda de la instal·lació.

- Nova pantalla de control digital: més visual i gràfica, d'ús fàcil i intuïtiu, multilingüe.

- Integració de la comunicació Modbus a les calderes, que permet verificar a distància els paràmetres de funcionament de cada caldera, les temperatures d'anada i tornada, les temperatures de fum, l'estat i les hores de funcionament de les calderes, les bombes de circulació , el canvi de la consigna de la seqüència i les alarmes, entre altres coses.

- Combustió ecològica NOx classe 6, amb unes emissions NOx per sota dels límits establerts per la Directiva Ecodisseny (ErP) i de la recent Classe 6. És per això, que les calderes ADI són productes ErP Ready.

- Ampliació i actualització de Kits Hidràulics en les calderes ADI, podent escollir sortida a dreta o esquerra. A més, ara hi ha Kits fins a 3 calderes, i també per a les calderes de gran potència.

- Nova caldera ADI MEGA: la caldera de condensació de grans potències, des de 1210-1808 kW.

Nova gamma de calderes murals condensa PRO, de condensació i de gran potència (des de 34 fins 142 kW), amb rendiments fins 109,5%.

Ampliació de la gamma d'equips autònoms de producció de calor: nou MICRO ROOF TOP fins a 190 kW, nous models de MINI ROOF TOP fins a 380 kW. '

Actualització de la gamma dels nostres captadors solars Adisol amb múltiples accessoris, permetent una perfecta integració amb sistemes de calefacció centralitzada i producció de A.C.S.

Nou sistema ADIQUICK per a la producció instantània d'A.C.S. amb regulació exacta de la temperatura.

Noves gammes d'acumuladors / interacumuladors en acer inoxidable: ACUINOX i INTFIX1-I.

Per saber més, a la nostra pàgina web podràs descarregar el NOU CATÀLEG 2019 de ADISA HEATING:

www.adisaheating.com

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19048_ADISA_190627_CS.pdf)SINF_19048_ADISA_190627_CS.pdf[ ]33 kB