Adisa Heating climatitza el Residencial Suite 228, el Cañaveral de Madrid

 

Adisa Heating és l'empresa escollida per donar servei de calefacció i ACS al nou complex residencial de 228 apartaments, ubicat en una zona de gran expansió urbanística, El Cañaveral de Madrid.

Per a aquest projecte d'obra nova, s'han triat els equips ROOF TOP de Adisa Heating perquè responen perfectament a les exigències de màxim confort, eficiència i estalvi energètic que busca aquest complex residencial d'alta qualitat.

S'han instal·lat 2 equips Roof Top per a una potència total de 1.813,4 kW:

- 1 x ROOF TOP 4.2 amb 1 ADI CD 375 i 1 ADI CD 250

- 1 x ROOF TOP 5.5 equipat amb 2 ADI CD 650.

Els Roof Top de Adisa són equips autònoms de generació de calor per instal·lar a l'exterior. Amb potències fins 3.620 kW en una única carcassa, estan equipats amb calderes a gas ADI d'alta eficiència energètica, que compleixen amb la directiva Ecodisseny ErP Ready, tant en òptima eficiència com en combustió ecològica NOx classe 6.

Són solucions compactes i completes Plug & Play: gràcies al seu disseny hidràulic flexible, adaptable a les necessitats de la instal·lació, a la seva estructura autoportant i a les seves dimensions compactes, els Roof Top de Adisa són la solució ideal en projectes on es precisa aprofitar al màxim la superfície útil construïda sense necessitat de reforçar estructures, així com garantir la màxima seguretat, obtenir importants estalvis energètics i reduir els costos i temps d'instal·lació i manteniment

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19047_ADISA_190618_CS.pdf)SINF_19047_ADISA_190618_CS.pdf[ ]143 kB