Descobreix la importància del que respirem", el nou vídeo aspiracional de Siber

 

El vídeo evoca com la salut i la qualitat de vida depenen d'un aire sa tant a l'exterior com a l'interior de les nostres llars i oficines

 
"Canvia’m i canvia't. Fes-ho per tots dos. Per tu, per mi i pel món.

https://www.youtube.com/watch?v=QqaLeK22_Rc

 

Madrid, 5 de juny de 2019. Un cop més, Siber marca tendència en ventilació intel·ligent presentant el seu vídeo aspiracional sobre l'impacte positiu de l'aire net en la nostra qualitat de vida i salut davant el greu problema de la contaminació.

Segons alerta l'ONU la contaminació de l'aire provoca més de 800.000 morts prematures a Europa i més de 8,8 milions de morts a tot el món.

Per aquest motiu, Siber s'inaugura amb "L'aire i la necessitat de ventilar" una peça en primera persona. És l'aire qui ens parla, inspirada per emocionar i aconseguir reaccions sobre la importància de respirar aire completament net. Com antany, com a les muntanyes.

Un llenguatge visual lluminós i alegre que alterna moments dramàtics, així com un missatge concís, clar i compromès. Aquests són els elements bàsics del nou vídeo aspiracional de Siber: canvia l'aire per tu i pel món.

"L'aire és un element essencial per a la vida, ens transmet temperatura i desplaça el so. No obstant això, la contaminació dels últims anys està provocant que l'aire que respirem tant a l'interior dels nostres habitatges, com a l'exterior estigui malalt i ens faci emmalaltir. El punt de partida és presentar el problema, però també aportar solucions senzilles a l'abast de tots ", explica Santi Mayol, Director de Màrqueting de Siber.

 

Amb la ventilació intel·ligent tot és possible

La segona part del vídeo mostra com l'aire ja contaminat de l'exterior per la pol·lució, pols o àcars i bacteris s'introdueix a les nostres llars sense que es pugui evitar. No obstant això, és aquí on sí podem canviar les coses i entra en joc la ventilació intel·ligent.

La ventilació intel·ligent extreu l'aire viciat de l'interior de l'habitatge - amb substàncies com pols o àcars- alhora que filtra l'aire de l'exterior que s'introdueix a la llar, eliminant els seus components tòxics i recuperant fins al 90% de la calor de l'aire extret per temperar el que entra. A més a més, la ventilació intel·ligent és un sistema ecològic, respecta al medi ambient i contribueix a l'estalvi energètic.

Conclusió: Canvia l'aire que respires i canvia't. Fes-ho per tots dos. Per tu, per mi i pel món.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19043_SIBER_190605_CS.pdf)SINF_19043_SIBER_190605_CS.pdf[ ]76 kB