Eurofred llança un portal digital pioner per als professionals de la Climatització i sector Horeca

Eurofred, companyia que amb més de 50 anys d'experiència, s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats en climatització, calefacció, qualitat de l'aire i el sector Horeca, llançarà Eurofred Business Portal (EBP), el seu nou portal digital per a professionals.

 

 

Amb les seves innovadores prestacions, el EBP serà una plataforma pionera en el sector, oferint una solució 360º perquè els professionals puguin preparar fàcilment els seus projectes, amb accés a tota la informació i les eines necessàries per facilitar-los el seu treball dia a dia, al voltant de tres funcionalitats principals: informació de producte (catàlegs, manuals, etc.); informació de gestió (comandes, factures, albarans, etc.); i e-commerce. 

El EBP permetrà als professionals: consultar la disponibilitat d'estoc, visualitzar preus, conèixer l'estat de la comanda i obtenir informació sobre la data de la seva expedició, així com també consultar la documentació tècnica del producte, com manuals, etiqueta energètica o certificats C.E.

Què trobaran els professionals en el Eurofred Business Portal?

Els professionals que accedeixin al EBP es trobaran amb una Home estructurada en diferents àrees de producte: Climatització i Horeca, i properament Calefacció i Refrigeració. Dins de cada àrea, el professional podrà veure la informació dels productes i comparar les característiques de fins a quatre productes de la mateixa categoria. A més, podrà descarregar-se aquesta informació en format pdf. Un cop registrat i identificat, l'usuari podrà visualitzar el preu de cada producte i el seu preu net, conèixer l'estoc disponible i comprar els productes escollits. 

Dins del "àrea de client", els professionals disposaran de fins a 8 mòduls que els permetran visualitzar tota la seva informació i realitzar diferents gestions: Vista general, Comandes, Enviaments, Pressupost, Ofertes, Factures, Cistella i Servei de XAT. 

A través d'aquests mòduls, els professionals registrats podran actualitzar el seu perfil i accedir a la seva informació, a la del seu comercial assignat, a les seves comandes - tant als efectuats mitjançant el portal com per la via tradicional -, als albarans, a l' estat d'expedició i als seus factures.

A més a més, els usuaris registrats podran fer pressupostos, guardar-los en la plataforma fins que els aprovin i convertir-los en ofertes - una funció especialment interessant per als petits instal·ladors-, i resoldre les seves consultes amb la màxima agilitat mitjançant el servei de xat.


"El nostre objectiu al crear el nou Eurofred Business Portal és el de proporcionar tota la informació i les eines més útils perquè els professionals puguin realitzar els seus projectes amb Eurofred de forma àgil i ràpida. En aquest sentit, volem ser innovadors en el nostre sector i anar molt més enllà d'un simple eCommerce, acompanyant realment als professionals en el seu dia a dia i aportant-li una eina de valor afegit per al seu treball ", assegura Ignasi Franquesa, Managing Director d'Eurofred.

Descobreix més sobre el nou Eurofred Business Portal, en aquest vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=_WJyCymzp3o&feature=youtu.be