Les solucions innovadores de Siber al BBConstrumat en plena expansió de l'edificació energèticament eficient

És un dels patrocinadors tècnics de la Plataforma d'Edificació Passivhaus (PEP)

 

 

Barcelona, ​​16 de maig de 2019. Siber (www.siberzone.es), companyia especialitzada en sistemes de ventilació amb alta eficiència energètica, acudeix a la nova edició de Construmat de la mà de la Plataforma d'Edificació Passivhaus (PEP).

Siber estarà present a l'estand de la Plataforma PEP, com a patrocinador tècnic. Compta amb una superfície de 264 m2 amb l'objectiu d'aclarir qualsevol dubte que es presenti davant aquest tipus d'edificació, exhibir la gran varietat de productes i solucions de ventilació eficient i mostrar així que viure millor amb menys energia no és només desitjable, sinó que és perfectament possible. 

Siber no ha volgut quedar-se enrere en aquesta iniciativa seleccionant l'equip de Ventilació Mecànica de Doble Flux EXCELLENT 4, adaptat als canvis normatius. 

Siber DF EXCELLENT 4 és un grup de ventilació individualitzat tant per a obra nova com reforma en edificis familiars o plurifamiliars el cabal arriba a un màxim de 400 m3 / h. El grup està certificat PHI fins a 290 m3 / h de cabal. 

Com totes les solucions de ventilació de doble flux d'aquest fabricant espanyol, el Siber DF EXCELLENT 4 posseeix un rendiment tèrmic de fins al 95% (certificat PHI el 84%), motors de baix consum, un funcionament completament silenciós i protecció de anti gel intel·ligent. 

A més a més, aquesta solució WMC de Doble Flux de Siber incorpora bypass automàtic i indicador de l'embrutiment dels filtres (Air Control). 

El grup Siber DF EXCELLENT 4 certificat PHI destaca pel seu alt rendiment de recuperació i per la seva ràtio d'eficiència (0,65). Té un baix consum de sols 0,29 wh / m3, així com un nivell d'estanqueïtat interna i externa molt elevats (0,65% i 1,07% respectivament). 

Finalment, Siber ha tingut també en compte el factor domòtic dotant al DF EXCELLENT 4 de diverses possibilitats de control i de connexions modulars (amunt i avall). Es posa en marxa sota un "plug and play" i per als més exigents compta amb un control domòtic amb versió plus. S'instal·la tant en parets com en terra. 

A l'hora de la seva instal·lació, Siber DF EXCELLENT 4 admet opcionals de control com AIR Control, Sensor CO2 EBUS i una sonda d'humitat. 

"Complir els ambiciosos objectius de l'estàndard d'edificació internacional Passivhaus, que actualment és el més exigent del món en eficiència energètica i confort, és la nostra principal preocupació a l'hora de dissenyar els nostres sistemes de ventilació "explica Santiago Pascual, director comercial de Siber.

Els sistemes de ventilació mecànica controlada de doble flux de Siber asseguren una qualitat de l'aire adequada per a la salut i el confort a l'interior dels edificis. La seva missió consisteix a expulsar l'aire viciat amb partícules contaminants i filtrar l'aire que entra a l'habitatge procedent de l'exterior, proporcionant un ambient net i saludable en tot moment. A més, aconsegueixen recuperar fins al 90% de la calor de l'aire extret, contribuint a l'estalvi d'energia. 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19037_SIBER_190517.pdf)SINF_19037_SIBER_190517.pdf[ ]47 kB