GRAN SATISFACCIÓ A ORKLI PER LA RECEPCIÓ OBTINGUDA PEL OKSOL A ARGENTINA

 

 

 

Orkli reuneix a Buenos Aires (Argentina), en col·laboració amb Climadesign, a més de 50 arquitectes i empreses de construcció en una Jornada de Presentació del OKSOL, únic sistema solar tèrmic del mercat autònom, forçat, tot-en-un i 100% renovable .

En una instal·lació de OKSOL realitzada expressament per a l'esdeveniment en una terrassa annexa a la Sala de conferències, els assistents van poder comprovar abans de l'inici de la Jornada que l'aigua tenia la temperatura de xarxa (freda). En finalitzar la presentació, es va tornar a la instal·lació del OKSOL, on es va poder comprovar que l'aigua ja s'havia escalfat, oferint l'equip de Orkli la informació pràctica del procés.

Orkli porta més de 20 anys present al mercat argentí oferint la seva àmplia gamma de solucions de calefacció (hidràulica i Terra Radiant principalment i OKSOL en menor mesura).

Donat l'alt nivell de satisfacció de l'esdeveniment, tant dels assistents com de Orkli i Climadesign, aquest és sens dubte el primer de molts més i l'inici d'una fructífera implantació del OKSOL a Argentina.

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19036_ORKLI_190513.pdf)SINF_19036_ORKLI_190513.pdf[ ]527 kB