Els Roof Tops KUBIC de Hitecsa climatitzen la nova fàbrica de KIA Motors a Algèria

 

 

La nova planta productiva de KIA Motors al Djerma, regió de Batna a Algèria, compta amb els Roof Top KUBIC de Hitecsa per climatitzar les seves instal·lacions.

 

Per les grans dimensions a climatitzar, s'han triat 5 Roof Tops RMXCBA 7002 d'alt rendiment, amb una potència frigorífica superior a 1.000 kW. Els Roof Tops KUBIC de Hitecsa són la solució ideal en aplicacions industrials per les seves característiques i avantatges: 


- Unitat Plug & Play: un cop instal·lada es posa en marxa immediatament.

- La seva ubicació en coberta i les seves dimensions compactes permeten una gran versatilitat d'instal·lació i funcionament, sense interferir amb l'àrea a climatitzar; a més a més el seu manteniment es realitza des de l'exterior.  

- Indicats per a grans superfícies amb instal·lació de l'aire tractat a través de conductes per mantenir una bona qualitat de l'aire a les zones de producció.  

- Gràcies a les seves múltiples configuracions d'entrada i sortida de l'aire, a més d'un funcionament silenciós, permeten controlar les temperatures de les diferents zones mantenint les condicions ambientals requerides i optimitzant el confort.

- Aquests equips proporcionen una elevada eficiència operacional amb una considerable reducció dels consums elèctrics, resultant així més rendibles i eficients. 

 


Hitecsa segueix reforçant el seu pla de creixement internacional participant, juntament amb els seus clients, en l'expansió de les seves operacions industrials a nous mercats, i Algèria s'ha convertit en un dels països que més inversions està rebent al sector industrial. La nostra flexibilitat ens permet dissenyar i fabricar equips de climatització adaptats a cada àrea geogràfica i a tota mena de projecte de climatització. 

 

Per més información: www.hitecsa.com