Espai Hager a BBConstrumat: stand E107

Presentació de solucions de diseny en mecanismes

  

Hager estarà present a la 21 edició de Barcelona Building Construmat, l'esdeveniment amb caràcter internacional més important del sector de la construcció. L'esdeveniment, del 14 al 17 de maig, tindrà lloc al recinte Gran Via.

Dins de l'espai de Hager, a l'Stand E107, es mostraran les últimes novetats de la marca, relacionades amb les sèries de mecanismes. Sota la gamma de mecanismes de les sèries BERKER, l'empresa ofereix una àmplia gamma de productes que es caracteritza per la seva alta qualitat, innovació, ràpida instal·lació, facilitat d'ús, qualitat de servei i disseny amb estil. A més a més, Hager respon a la varietat de desitjos i necessitats amb un nivell de personalització mai abans vist. Com a mostra d'això, Hager s'exhibirà al Technical Corner & Showroom del Future Arena una solució exclusiva produïda a través de Manufaktur, un servei de fabricació especial que permet personalitzar qualsevol sèrie de mecanismes Hager. Descobreixi en aquest espai els interruptors que la prestigiosa interiorista Miriam Alia ha dissenyat per Hager. Aquests interruptors, únics, han estat fabricats a partir dels materials i tons de color elegits per Miriam, i atorguen al projecte un acabat d'allò més exclusiu. Aquesta solució de disseny optarà als premis BBConstrumat 19, que premien l'excel·lència tècnica i la capacitat de donar respostes als nous reptes del sector des de la qualitat del disseny, la innovació i la sostenibilitat.

Descbreix aquestes solucions exclusives a:

hager.es/berker

hager.es/malia


A més a més de la gamma de sèries de mecanismes, Hager ofereix sistemes complets per a la distribució, protecció i canalització de l'electricitat i és especialista en solucions per a edificis intel·ligents per a la gestió i control de l'energia. Finalment, els seus sistemes de seguretat asseguren la protecció de béns i persones.

Per més informació visita la nostra pàgina web.

Hager Group :                                                                  

www.hagergroup.com

Hager a España :

www.hager.es

    

     

 


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19032_HAGER_190509.pdf)SINF_19032_HAGER_190509.pdf[ ]116 kB