Siber presenta dues noves alternatives per millorar la regulació dels cabals

       

 

Barcelona, ​​24 d'abril de 2019. Siber (www.siberzone.es), empresa especialitzada en ventilació intel·ligent d'edificis, revoluciona la seva xarxa de conductes de sistema estrella Siber® Pure Air amb dues novetats, úniques al mercat, per a una major qualitat de l'aire i una instal·lació molt més senzilla en petits edificis comercials i residencials.

Es tracta del REGULAIR i del Regulador de Cabal mitjançant palanca. El primer destaca per ser un dispositiu integrat per mesurar i ajustar el flux d'aire de ventilació mecànica que utilitza, com a mètode de mesurament de turbina mecànica, una vàlvula intel·ligent ajustable totalment innovadora i patentada.

"La gran aposta de Siber és regular el cabal de distribució d'aire a través de dos sistemes completament innovadors: mitjançant una vàlvula intel·ligent o una palanca. L'objectiu és permetre que els instal·ladors s'ajustin a qualsevol punt el cabal correcte tot i els canvis que es produeixin en la vida quotidiana dels habitants de l'habitatge i obtenir l'aire més net possible ", declara Santiago Pascual, director comercial de Siber.

Recordem que els reguladors de cabal tenen la missió d'establir la taxa de flux d'aire requerida per cada recorregut del conducte col·locant directament a les connexions de la caixa de distribució.

REGULAIR ajusta a qualsevol punt el cabal correcte independentment de les pèrdues de càrrega del propi conducte

La gran novetat de REGULAIR és el seu disseny que li permet ajustar-se en qualsevol punt al cabal correcte independentment de les pèrdues de càrrega del propi conducte. Aquesta solució està formada per una turbina de mesurament, una llanceta de color i una escala graduada obtinguda en el cos transparent per a la lectura immediata del cabal en m3 / h.

REGULAIR ha estat específicament dissenyat per a sistemes de ventilació mecànica controlada i entre els seus avantatges destaquen la seva mesurador de flux de turbina d'aire per conductes DN75 amb una incertesa de mesura inferior al 10% i en compliment amb la norma EN 12599: 2012.

D'altra banda, té pèrdues de càrrega inferiors a 1 Pa amb un cabal de 30 m3 / h i una escala graduada de 0 a 40 mc / hi amb vàlvula de papallona de control de flux integrada. Finalment, està equipat amb clips de fixació ràpida. S'instal·la de forma senzilla al llarg del conducte de ventilació per llegir de manera gairebé immediata el flux d'aire i facilitar l'ajust i el balanceig de la xarxa de ventilació. Evita així les pèrdues de càrrega ocasionades pels conductes com succeeix en el cas de la regulació per anelles.

Vàlvula intel·ligent

REGULAIR es converteix en una solució de ventilació intel·ligent gràcies a la seva vàlvula de control ajustable amb un tornavís i 4 clips de fixació que permeten un ajust ferm al llarg del conducte corrugat.

La missió d'aquesta vàlvula intel·ligent, col·locada aigües avall de la turbina per no interferir amb el mesurament, és actuar directament sobre el cabal fins a obtenir el valor correcte.

Regulador de cabal mitjançant palanca

El segon llançament de Siber és el regulador de cabal mitjançant palanca. Aquesta important novetat ajuda a establir la taxa de flux d'aire requerida per cada recorregut del conducte en col·locar directament en les connexions de la caixa de distribució. Des d'allà es pot connectar a tots els tipus de conductes utilitzant els seus adaptadors de caixa de distribució.

El més important és que el cabal d'aire es pot controlar fàcilment amb la palanca i està dissenyat per a tot tipus de conductes.

Com totes les solucions de Siber, tant el REGULAIR com el Regulador de Cabal controlat amb palanca, compleixen amb els requisits de la norma EN 12599: 2012 "Ventilació per a edificis. Procediments de prova i mètodes de mesurament per al control dels sistemes de ventilació i aire condicionat ".

Finalment, tots els sistemes de ventilació mecànica amb recuperador de calor d'Siber consisteixen en expulsar l'aire contaminat de l'interior de l'edifici -que conté substàncies nocives com CO2, compostos químics o alérgenos- i al seu torn filtrar el qual accedeix des de l'exterior, eliminant els seus elements tòxics, causats, per exemple, per la contaminació atmosfèrica.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19028_SIBER_190424.pdf)SINF_19028_SIBER_190424.pdf[ ]311 kB