Mitsubishi Electric, compromès amb el foment de la
Formació Professional entre els més joves

  • La firma ha estat un dels principals patrocinadors d'aquest esdeveniment promogut pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, que se celebra cada dos anys amb l'objectiu de promocionar els estudis de Formació Professional.

Madrid, 2 abril de 2019. L'empresa líder del sector de l'aire condicionat i la climatització, Mitsubishi Electric Europe BV Sucursal a Espanya, ha estat un any més un dels principals col·laboradors en les Olimipíadas Nacionals Spain Skills, celebrades al recinte firal IFEMA de Madrid, la setmana passada, entre el 25 i el 31 de març.

L'esdeveniment està promogut pel Ministeri d'Educació Cultura i Esport amb l'objectiu fonamental de donar una major visibilitat a la Formació Professional entre els joves. Aquestes competicions de destreses constitueixen un valuós instrument divulgatiu de la Formació Professional i un mitjà per estimular estudiants, professorat i empreses, a més d'una plataforma d'intercanvi i un fòrum de debat sobre de l'evolució dels estàndards professionals, la qualitat i la innovació en els diferents sectors productius.

Concretament, Mitsubishi Electric va tenir especial presència com a patrocinador en la competició de l'especialitat d'Aire Condicionat-Refrigeració, organitzada per CONAIF (Confederació Nacional d'Associacions d'Empreses de Fontaneria, Gas, Calefacció, Climatització, Protecció contra Incendis, Electricitat i Afins), en la qual alumnes provinents d'Andalusia, Aragó, Illes Canàries, Galícia, Illes Balears, Comunitat de Madrid, País Basc, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Catalunya, Comunitat Valenciana, Ceuta i Múrcia van haver de demostrar les seves habilitats en la instal·lació d'equips d'aire condicionat tipus Split cedits per la marca.

En aquesta edició, les Olimpíades Nacionals Spain Skills han superat totes les expectatives tenint una gran acollida entre els participants, que aquest any han arribat als 378, tots ells estudiants i acabats de titular en FP procedents de totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya.

Amb la seva col·laboració, Mitsubishi Electric demostra, un cop més, el seu ferm compromís amb el seu entorn social i el desenvolupament professional i la recerca d'oportunitats laborals entre els més joves.