Mitsubishi Electric ha posat en marxa una Campanya, sota el títol "Digues Sí al R32"

  

  • Eficiència energètica, respecte al medi ambient, màxima facilitat d' instal·lació i estalvi econòmic, beneficis principals del producte amb R32.

Madrid, 27 març de 2019. Com a conseqüència de la proximitat del estiu, Mitsubishi Electric ha posat en marxa una Campanya, sota el títol "Digues Sí al R32", amb l'objectiu de comunicar a partner, clients i consumidors els clars beneficis d'instal·lar un equip que utilitzi el gas refrigerant R32.

  • Digues "Sí" a l'R32 perquè és un millor producte ja que proporciona:

- Una major eficiència energètica.

- 0% d'Impacte en la Capa d'Ozó

- Un 70% d'Impacte en l'Escalfament Global

- Un 40% menys refrigerant.

  • Digues  "Sí" a l'R32 perquè assegura la màxima facilitat d'instal·lació:

- Si ets instal·lador de Nivell 1, estàs capacitat de la mateixa manera que ho estaves per al R410A.

- Digues "Sí" a Unions esbocades. No necessites punt de soldadurade la mateixa manera que tampoc ho necessitaves per R410A.

- Únicament hauràs de lliurar a l'usuari final el Manual d’Instruccions i un document amb les dades generals com empresa instal·ladora, fabricant, model i refrigerant empleat.

A més d'aquestes, altres dels avantatges de la utilització del R32, en instal·lacions de producte package, en què la càrrega addicional de refrigerant és molt habitual, és que el R32 és molt més econòmic (Fins a un 70% més barat que el R410A per Quilogram de refrigerant) i el manteniment i la reposició d'un equip amb R32 comporta un 70% menys d'impostos (en no tenir tantes taxes). Així mateix, el R32 està disponible per a aplicacions de conducte o comercials, perquè lliurant al titular de la instal·lació el càlcul de càrrega, no requereix cap documentació addicional respecte al R410A.

El refrigerant R32 sorgeix com a resposta a la necessitat de reduir les emissions de gasos fluorats a l'atmosfera amb un alt nivell de Potencial d'Escalfament Global, una mesura regulada per la Unió Europea a través del seu reglament F-gas, al màxim l'impacte ambiental. En altres paraules, menys contaminació.

Per això, Mitsubishi Electric ha volgut donar a conèixer tots els seus avantatges i beneficis amb aquesta campanya, i posa a disposició dels seus clients, instal·ladors i consumidors la informació més completa i detallada referent a aquesta legislació i de la utilització d'equips amb R32 (i Refrigerant R410A), a més, a través del mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.