El grup KEYTER-INTARCON-GENAQ a C&R


El grup KEYTER-INTARCON ha estat present un any més en l'última edició del Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Fred Industrial i Comercial, C & R 2019, que va tenir lloc a Madrid del 26 de Febrer al 1 de Març.

La capacitat de KEYTER-INTARCON per aportar solucions a les necessitats d'un sector actualment en constant canvi han donat lloc a una edició memorable per al grup que ha duplicat les seves visites respecte a l'edició passada. Registrant un augment molt important de les visites internacionals.

El grup va aprofitar per presentar les seves novetats en sistemes de control, nous refrigerants, eficiència energètica i respecte del medi ambient.

KEYTER, fabricant de climatització industrial, va presentar la seva gamma de Rooftops Persea ECO amb refrigerant R-513A HFO de baix GWP = 573 com a alternativa molt adequada per a equips aire-aire ja que és totalment segur, de categoria A1 NO inflamable. A més de la gamma de Rooftops VRF INVERTER equipats amb compressors Inverter i ventiladors EC permetent aconseguir el màxim estalvi energètic.

En refredadores, va exposar els equips Modulars NEMESIS que mitjançant la unió de diferents mòduls gestionats pel mateix control electrònic permeten configurar una potència frigorífica de fins a 1 MW multiplicant la flexibilitat. Aquests equips integren compressors scroll DSH permetent treballar amb diferents refrigerants com el R454B de baix GWP = 466, R452B de baix GWP = 676, o refrigerant R410A.

Per a entorns industrials o climatització amb alta demanda frigorífica presentar la gamma de Refredadores PANGEA amb compressor de cargol amb refrigerant R1234ze (GWP = 1). Aquesta gamma permet igualment configuracions multigas amb R513A, R450A i R134a.

A més va presentar els seus equips compactes IT & POWER KCV-C de 30kW per refredament en aplicacions d'IT i electrònica de potència per a instal·lació mural en contenidors, sales tècniques, etc. Disponibles tant en R410A com amb refrigerant R513A / R134a per a altes temperatures. Incorpora ventiladors EC, vàlvula d'expansió electrònica i la possibilitat de freecooling d'aire de tres comportes directe. Permeten deshumectació de l'aire mitjançant resistències elèctriques per aconseguir controlar la humitat i optimitzar el tractament de l'aire.

Els tres sistemes guardonats per la Galeria de la Innovació com a sistemes nous i innovadors presentats pel grup van aixecar gran interès entre els assistents demostrant que el sector està en plena evolució i que necessita de les solucions més eficients i respectuoses amb el medi ambient que el grup KEYTER-INTARCON està proposant actualment d'acord amb els requeriments del mercat.

INTARCON, fabricant de refrigeració comercial i industrial, va presentar el seu catàleg de refredadores de propà (R290) a cabal variable per a refrigeració comercial i industrial, disponibles en dues construccions - intarCUBE i intarWatt - que proporcionen una potència d'entre 10 i 470 kW. Equipades de sèrie amb compressors scroll invertir o semihermètics Frascold i grup hidràulic incorporat. Dins de les solucions en propà, es troben també els equips hidrónicos, combinació de refrigeradora Sigilus i aeroenfriador amb un rang de potències entre 2 i 15 kW.

Entre les seves solucions de CO2, va presentar un rack de compressors de CO2 en règim transcrítico en simple o doble aspiració equipat amb ejectors modulants electrònics de Carel que proporcionen major eficiència energètica al sistema, amb un rang de potència entre 20 i 300 kW, així com els evaporadors per CO2 amb una pressió de disseny de 30 bar.

Per refrigeració industrial Intarcon proposa al seu torn solucions de baix PCA, com són les refredadores intarWatt de condensació en V de R152 amb compressors semihermètics Frascold per a una producció frigorífica de fins a 350 kW, i els equips compactes industrials superblock per a càmeres frigorífiques de mitjà i gran mida per a rangs de treball en baixa, mitja i alta temperatura.

El sistema intarloop de condensació indirecta en bucle d'aigua, es presenta com la solució integral per a la refrigeració comercial a supermercats, disponible a R134a i R449A per a una potència d'entre 0,5-5,5 kW. Finalment, per a petites cambres frigorífiques, Intarcon proposa pel monoblock R290, i l'equip de porta que inclou de manera opcional, una cortina d'aire integrada en l'equip que minimitza les pèrdues tèrmiques.

GENAQ, la més recent empresa del grup KEYTER-INTARCON, també va estar present en l'esdeveniment atraient la curiositat per aquesta nova tecnologia i els seus usos. GENAQ ha optimitzat la tecnologia de climatització i refrigeració per desenvolupar equips de Generació Atmosfèrica d'Aigua, permetent l'obtenció d'aigua de molt alta qualitat en qualsevol part del món.

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19022_keyter_190325.pdf)SINF_19022_keyter_190325.pdf[ ]566 kB