Adisa Heating climatitza el Palau de Justícia de Mèrida

 

Adisa Heating Sèries ha estat la marca triada pel Palau de Justícia de Mèrida per donar servei de calefacció a les seves instal·lacions.

La caldera escollida per a aquest projecte s'ha estat una ADI LT 475 d'alt rendiment, amb cos de transferència tèrmica en acer inoxidable. Aquestes calderes condensantes poden treballar a molt baixes temperatures i condensar en continu, amb requeriments d'eficiència energètica i combustió ecològica Classe 6 en compliment amb la Directiva Ecodisseny (ErP Ready).

Les calderes ADI LT de Adisa Heating destaquen per les seves múltiples avantatges. Certificades CE, tenen potències des 104-905 kW i rendiments del 96% al 104% s / PCI. Inclouen cremador modulant a partir del 23% de la potència, ventilador de velocitat variable, venturi premescla aire-gas i vàlvula de gas modulant. Disseny compacte: dimensions i pesos optimitzats i reduïts. Nova pantalla de control intuïtiva, gràfica i multidiomas. Mínim nivell sonor gràcies al ventilador de velocitat variable i a panells insonoritzants interns.

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19020_Hitecsa_190320.pdf)SINF_19020_Hitecsa_190320.pdf[ ]249 kB