Bosch destaca en C&R 2019 amb les seves solucions
integrals de calefacció i aire condicionat

 

  • Entre les novetats de l'estand de Bosch destaca la presentació de la nova sèrie d'Air Flux de Bosch, un sistema VRF per al sector comercial.

Madrid, març de 2019. La Fira de Climatització i Refrigeració 2019 ha tornat a reunir a Madrid a centenars de professionals, instal·ladors i marques del sector, que s'han donat cita per descobrir les últimes tendències i conèixer, de primera mà, les solucions més innovadores en tecnologia i eficiència. Productes i serveis entre els que, en aquesta ocasió, Bosch Termotècnia, -divisió pertanyent al Grup Bosch- ha destacat gràcies a les solucions integrals de calefacció i aire condicionat comercial, energia solar tèrmica, aire condicionat residencial, aerotèrmia i programaris que ha presentat a seu estand, marcats per l'eficiència energètica i la innovació tecnològica.

Nova sèrie Air Flux de Bosch d'aire condicionat comercial

Una de les principals novetats d'aquesta edició de la Fira C & R 2019 ha estat la presentació de la nova sèrie d'Air Flux de Bosch, un sistema VRF (cabal variable de refrigerant) de gran eficiència energètica, que destaca pel seu compacte disseny industrial i el seu ús senzill.

Aquest sistema no només ofereix la gamma de potència més àmplia del mercat (des de 25 kW fins als 90 kW), sinó que a més cobreix tota la gamma de productes, dues famílies completes de 13 unitats exteriors cadascuna (individuals i combinables), unitats interiors i sistemes de control intel·ligents, així com un nou programari de planificació. Aquesta solució, que està desenvolupada per a projectes de mitjà i gran grandària, com hotels, oficines i edificis públics, es completa amb tots els accessoris necessaris.

La sèrie Air Flux ofereix l'opció d'incorporar el control tàctil centralitzat ACC MT, un mòdul extensible que destaca per la seva moderna pantalla tàctil de 10.1 polzades, permet controlar un màxim de 256 unitats interiors, és fàcil d'usar i permet incloure plànols de distribució, realitzar programacions, alertes per correu electrònic i paràmetres de control perquè l'administrador pugui supervisar el seu sistema VRF. Aquest controlador és compatible amb tota la sèrie Air Flux i es connecta per LAN, el que permet connexió local remota i l'accés des d'un ordinador, així com les actualitzacions remotes.

Calderes de condensació i innovador controlador CC-8000 amb Mec Remote

L'espai dedicat a la calefacció comercial ha comptat amb la presència de dues calderes representatives Bosch, ambdues de condensació a gas natural, amb possibilitat de transformació a propà. D'una banda, la caldera de peu Condens 7000 F d'entre 75 kW i 300 kW, que compta amb prestacions millorades i un nou bloc de calor a AL-SI encara més lleuger, totalment desmuntable de la resta de la caldera i suport en forma de creu. D'altra banda, la caldera mural Condens 5000 W d'entre 70 kW i 100 kW, amb possibilitat de funcionament en sobrepressió amb sortida de gasos comuna per a diverses calderes.

A més, en aquesta àrea s'ha presentat l'innovador controlador CC-8000, i la moderna interfície de control remot, Mec Remote, per monitoritzar i gestionar la caldera i controlador per Internet. Amb Mec Remote s'obté una visió general sobre la caldera i la instal·lació sense importar on es trobi, accedint des del PC o la tablet, i podent realitzar fins i tot ajustos senzills en els nivells de maneig.

Captador de tubs de buit lleuger i d'alta eficiència

L'àrea d'energia solar tèrmica ha estat representada pel captador de tubs de buit solar 8000 TV d'última generació amb tecnologia CPC. Una solució que destaca per la seva alta eficiència energètica i facilitat en la instal·lació.

Nous sistemes d'AC compatibles amb R410 i R32

En el cas dels productes per a aplicació residencial, van estar presents les principals solucions d'aire condicionat de Bosch, destacant la presentació de novetats en unitats exteriors i interiors, compatibles amb els dos tipus de refrigerants R410 A i R32: Climate 5000 RAC, Climate 5000 MS i Climate 5000 SCI.

Bombes de calor aerotèrmiques

Bosch Termotècnia ha mostrat també en aquesta edició el seu Gamma de bombes de calor aire-aigua Supraeco, per aplicació residencial. La versió Hydro amb mòdul d'acumulació destaca per la seva tecnologia compacta amb connexió hidràulica entre la unitat exterior i interior. Una solució que aprofita l'energia de l'ambient per convertir-la en fred, calor i aigua calenta sanitària, d'una manera natural, protegint el medi ambient, afavorint l'estalvi energètic i, tot això, amb una classificació energètica de fins a A ++.

Programaris de planificació per a professionals

Per als equips d'aire condicionat, calefacció i energia solar tèrmica, Bosch a més ha presentat tres programaris de planificació i càlcul per a les diferents gammes de producte, Bosch Air Select, EasySoft i EasySolar, que donen respostes a les necessitats dels professionals del sector. 

En definitiva, C & R 2019 ha estat l'ocasió perfecta per mostrar i compartir amb els assistents, clients, mitjans de comunicació i professionals del sector, en un mateix espai l'ampli catàleg de solucions innovadores i eficients de Bosch Termotècnia.

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19019_Bosch_190319.pdf)SINF_19019_Bosch_190319.pdf[ ]473 kB