Hitecsa climatitza la Factoria EUROPAC de Palència amb els seus roof top KUBIC

    

Hitecsa Cool Air ha climatitzat la Factoria EUROPAC de Palència amb el seu Kubic STD 4502. Les unitats autònomes de tipus Roof Top sèrie KUBIC són equips d'alta eficiència i disseny extracompacte, especialment indicats per a instal·lar a l'exterior de grans superfícies amb instal·lació de conductes d'aire . El seu disseny extra-compacte els proporciona una gran versatilitat d'instal·lació i funcionament, podent-se adaptar així a cada projecte. Les unitats se subministren totalment acabades i provades, amb la càrrega de refrigerant R410A adequada per al seu correcte funcionament.

En aquest projecte de renovació, l'objectiu d'Europac, que es dedica a la fabricació de paper per a embalatge, era reduir consums energètics i millorar l'eficiència dels processos. En aquest marc, el roof top KUBIC de Hitecsa compleix perfectament amb les necessitats requerides per ser un equip d'alta eficiència energètica, a més de tenir altres avantatges com les seves dimensions compactes i la seva alta resistència a la intempèrie: millor rendiment, menor consum i menor cost d'instal·lació i manteniment.

Hitecsa Cool Air ofereix un servei personalitzat d'assessorament tècnic i projectes a mida. Dissenya solucions de climatització que compleixen les exigències requerides a nivell de característiques tècniques, d'eficiència energètica, d'estalvi en costos i de terminis de lliurament

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19017_Hitecsa_190307.pdf)SINF_19017_Hitecsa_190307.pdf[ ]215 kB