Vicente del Bosque aposta per la innovació i l'eficiència energètica

    

  • L'exseleccionador nacional inaugura l'estand de la firma japonesa Mitsubishi Electric dins del certamen internacional Climatització i Refrigeració 2019.
  • Eficiència, fiabilitat, innovació, aposta per l'ecologia i respecte al medi ambient: valors intrínsecs a l'ADN de l'entitat que ha volgut compartir amb l'exseleccionador nacional.

Madrid, 26 de febrer de 2019. Vicente del Bosque ha inaugurat aquest mateix matí l'estand de la firma japonesa Mitsubishi Electric.

L'acte s'ha emmarcat en la presentació del Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Fred Industrial i Comercial, que arriba enguany la seva 18a edició, i en què la firma japonesa participa amb una exhibició superior als 1000 m2.

A l'acte van estar presents, a més de clients i una àmplia representació de tots empleats de Mitsubishi Electric, el President, el Sr. Masami Kusano, i el director general de la Divisió d'Aire condicionat, D. Pedro Ruiz, reforçant l'aposta decidida de Mitsubishi Electric per estar a l'avantguarda en tecnologia, innovació, eficiència i respecte al medi ambient.

Tots ells són valors presents en l'ADN de la firma i que comparteixen, sens dubte, amb l'exseleccionador. Exemple clar d'això ha estat mostrar l'aposta de totes les gammes de producte amb el nou refrigerant ecològic R32

D'aquesta manera, Vicente del bosc ha volgut sumar-se no només a la presentació que la firma ha realitzat aquest matí de totes les seves novetats per a aquest 2019, sinó també a l'esperit Mitsubishi Electric, marcat pel treball en equip i la confiança en les persones, esperit del que l'exseleccionador és un representant inigualable


Sobre Mitsubishi Electric  

Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions per satèl·lit. La firma, que complirà el seu 100 Aniversari el 2021, celebra a Espanya 40 anys d'experiència comercial, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i Japó. Actualment és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.