Mitsubishi Electric marca la diferència en la Fira de la Climatització

    

  • Presentarà el primer sistema de la climatització híbrid que utilitza refrigerant R32 i aigua com a fluid caloportador, combinant l'alta eficiència, el fàcil disseny i l'adaptabilitat d'instal·lació dels sistemes VRF amb el màxim confort dels sistemes d'aigua.
  • Al catàleg 2019 de la firma japonesa es sumen, a més, les novetats de les marques Climaveneta i RC IT Cooling, reforçant la seva posició com a entitat líder del sector. Totes es podran veure a l'estand 10D01, de més de 1000m2, situat a l'entrada del pavelló 10.

Madrid, 19 de febrer de 2019. Mitsubishi Electric, empresa líder mundial del sector de l'Aire Condicionat i la Climatització, presentarà les seves novetats en el Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació, Fred Industrial i Comercial que tindrà lloc a IFEMA (Madrid) del 26 de febrer a l'1 de març i que arriba enguany la seva 18a edició, amb el propòsit de superar els 50.000 visitants.

L'entitat continua reforçant la seva posició com a referent dins el sector de l'aire condicionat i la climatització a Espanya i suma al seu catàleg 2019 les propostes de les firmes Climaveneta i RC IT Cooling.

L'estand de la firma japonesa estarà ubicat just a l'entrada del pavelló nº 10 (Stand 10D01) i comptarà amb una superfície de més de 1000 m2. Allà, s'oferirà informació sobre les seves novetats en equips domèstics i calefacció, entre d'altres, i estarà a disposició dels visitants per donar a conèixer les característiques i avantatges dels equips en base el seu alt grau de sostenibilitat, eficiència energètica o la cura del medi ambient.

Entre aquestes novetats, destaquen:

El nou sistema HVRF amb refrigerant R32 un sistema de climatització híbrid VRF-Aigua únic al mercat, amb transport de calor mixt per refrigerant i aigua, que es caracteritza per una elevada optimització energètica estacional amb el màxim confort. La combinació d'HVRF amb refrigerant R32 permet reduir fins a un 84% el CO2 equivalent i fins a un 52% el volum de refrigerant (vs VRF de R410A). Aquest nou sistema fa servir molt menys refrigerant en comparació del sistema VRF perquè utilitza AIGUA entre els controladors HBC o Mòdul Hidrónico i les interiors d'aigua. A més, la mida de la canonada principal en els sistemes per R32 s'ha reduït en comparació amb el sistema HVRF R410A, contribuint a reduir encara més la quantitat de refrigerant total del sistema.

L'acompanya la gamma HVRF-R2, un sistema híbrid VRF-Aigua amb recuperació de calor a 2 tubs, que utilitza refrigerant entre la unitat exterior i el Controlador HBC, i AIGUA entre el HBC i les unitats interiors, oferint fred o calor de forma simultània. Per això es converteix en la més completa i moderna solució en edificis d'oficines, hotels o altres aplicacions comercials, amb un confortable i estable control de la temperatura de l'aire, sense refrigerant en els espais ocupats, basant la normativa europea EN-378 i eliminant la necessitat de detectors de fuga.

Sota el mateix concepte, es presenta el nou sistema HVRF a Bomba de Calor (HVRF-I) que incorpora un nou component, el Mòdul Hidrónico (HU), el que permet combinar la unitat exterior amb les unitats interiors d'aigua, reduint el volum de refrigerant fins a un 61% (vs VRF en R410A), així com la resta de beneficis de l'actual sistema HVRF.

Així mateix, Mitsubishi Electric mostrarà la gamma DOMÈSTICA completa amb refrigerant R32. Des de la sèrie MSZ-LN amb un disseny revolucionari i els nivells d'eficiència més alts del mercat (A +++) fins unitats Multi-Split de la sèrie MXZ capaç de combinar fins a 4 unitats interiors amb una única unitat exterior.

A ella, se suma la gamma completa de R-32 de Mr.Slim, amb un nombrós ventall d'unitats interiors, que al costat de les múltiples tecnologies d'exteriors, proporciona la solució més eficaç per cobrir totes les necessitats, oferint les màximes prestacions; com -entre d'altres- la Sèrie Standard Inverter: La solució més versàtil que combina les millors prestacions a un preu molt competitiu, idònia per a tot tipus d'aplicacions residencials o la Sèrie S: Flexible i fàcil d'instal·lar, amb el màxim confort en el mínim espai, presentat com la solució ideal per climatitzar habitatges, i petites oficines / locals comercials.

Dins el catàleg 2019 de Mitsubishi Electric, ja sota la signatura Climaveneta, destaquen:

La nova Sèrie i-FX, concebuda sota la màxima premissa d'una societat més sostenible, amb unitats extremadament eficients, d'un impacte nul en el medi ambient gràcies a la utilització de nous gasos refrigerants i amb les últimes tecnologies Inverter:

  • Disponible en R-134A, R-1234ze i R-513A
  • Compressors de doble cargol Inverter amb refrigeració electrònica passiva.
  • Ventiladors EC Inverter d'alta eficiència.
  • Grup hidrónico integrat amb bomba de recirculació Inverter (opcional).

A més, amb el sistema KIPlink es pot controlar i canviar paràmetres de configuració del control sense necessitat d'estar davant de la unitat, simplement amb el mòbil.

Per la seva banda, la nova unitat de tractament d'aire WIZARDX ofereix un excel·lent rendiment energètic gràcies a la combinació amb les unitats exteriors de la Gamma Mr. Slim de Mitsubishi Electric i una alta capacitat de configuració, característiques que la converteixen en la solució ideal per a la renovació d'aire en comerços i oficines.

Finalment, els assistents podran conèixer sota la marca RC IT Cooling:

La nova SÈRIE S-MEXT, que proporciona la màxima eficiència energètica amb el mínim espai, donant una relació kW / m2 òptima i una qualitat mai vista, dissenyada específicament per a la refrigeració de centres de processament de dades, o entorns tecnològics que requereixin d'un control estricte de temperatura i humitat, i que compta amb 6 models disponibles des 6kW fins 42kW i tecnologia POWER INVERTER, fins a 100m d'instal·lació, entre altres prestacions.

Al costat d'ella, la nova SÈRIE MSY-TP, part integrant de la nova generació d'equips amb gas refrigerant R32 de Mitsubishi Electric, que compta amb la més alta classificació A +++ a SEER en mode refrigeració i un disseny ultra compacte que permet la seva instal·lació en qualsevol petit espai, dissenyada per a ambients tecnològics de baixa densitat que requereixin d'un alt factor de calor sensible, ideal per a petites sales de servidors o locals de telecomunicació.

Sobre Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions per satèl·lit. La firma, que complirà el seu 100 Aniversari el 2021, celebra a Espanya 40 anys d'experiència comercial, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i Japó. Actualment és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.