Coviva, tecnologia radio intel·ligent per a la rehabilitació

    

La nova solució per a la llar intel·ligent de Hager, coviva, està dissenyada al voltant de la fiable tecnologia radio quicklink. El sistema pot  
instal·lar-se sense necessitat de grans alteracions estructurals, fent-ho ideal per a rehabilitacions. El més impressionant és el nivell de compatibilitat que ofereix el sistema ja que les instal·lacions quicklink controlades amb covivapoden convertir-se de forma molt senzilla en instal·lacions KNX easy o MTS i poden ampliar-se en qualsevol moment.

En el cor d'aquesta solució ràdio està el controlador coviva. Actua com una interfície Internet i connecta els actuadors radio quicklink, que poden instal·lar-se en instal·lacions elèctriques existents, enllaçats amb el controlador coviva a través de l'app coviva. L'app permet controlar fàcilment la il·luminació, persianes, calefacció i molt més des d'un telèfon intel·ligent o tabletAndroid o Apple – tant via una WLAN privada com des d'Internet quan s'està fora de casa. En totes dues situacions, les dades es guarden en local de manera segura en el controlador coviva. 
Com a mòduls d'encastar ràdio estan disponibles entrades binàries, actuadors de persiana, tendals i persianes de làmines així com actuadors ON/OFF o reguladors. Els mòduls radi IP55 per a instal·lació en superfície permeten als usuaris d'igual manera gestionar persianes exteriors, tendals o la il·luminació del jardí.

Una altra dels avantatges són els elements berker.Net quicklink que permeten integrar en el sistema diferents aplicacions amb l'estètica dels mecanismes convencionals. 

Els actuadors de vàlvules KNX per a calefacció poden integrar-se també sense cap problema amb coviva.

Coviva és també compatible amb els assistents vocals Google Home i Amazon Echo que ens permetran, entre altres coses, per exemple, encendre la llum d'una estada amb una simple ordre vocal a Alexa.

Confort i seguretat

A més de les aplicacions dissenyades amb el confort en ment, coviva proporciona també solucions per a integrar la seguretat.
La nova alarma via radio de Hager és un sistema d'alarma autònom que interacciona bidireccionalment amb coviva. Per exemple, és capaç d'enviar a través de l'app, notificacions push i email en cas de detectar una intrusió.

L'app coviva permet incloure en els covigrams(escenes) les alertes de l'alarma de manera que quan per exemple, l'alarma s'activa: es tanquen automàticament les persianes i s'apaguen les llums.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19012_hager_190213.pdf)SINF_19012_hager_190213.pdf[ ]61 kB