Mitsubishi Electric marca la diferència amb Hybrid City Multi

  • L'empresa japonesa sorprèn el sector gràcies al seu revolucionari sistema, Hybrid City Multi (HVRF)R32, un sistema de climatització híbrid VRF-Aigua únic a Espanya amb transport de calor mixta per refrigerant i aigua, que es caracteritza per una elevada optimització energètica estacional i el màxim confort.

Madrid, 8 de febrer de 2019. L'empresa líder del sector de l'aire condicionat i la climatització, Mitsubishi Electric s'ha proposat revolucionar el sector i l'ha aconseguit gràcies a Hybrid City Multi(HVRF), el primer sistema de la climatització que utilitza refrigerant R32 i aigua com a fluid termòfor, combinant l'alta eficiència, el fàcil disseny i l'adaptabilitat d'instal·lació dels sistemes VRF amb el màxim confort dels sistemes d'aigua.

El sistema HVRF ofereix un control estable de la temperatura de l'aire en les unitats terminals d'aigua, sense refrigerant en els espais ocupats, complint la normativa europea de seguretat en instal·lacions frigorífiques EN-378 i eliminant la necessitat d'instal·lar detectors de fugida.

A més, entre les seves principals prestacions i beneficis destaquen:

  • Eficiència i estalvi de refrigerant, ja que els sistemes HVRF utilitzen menys volum de refrigerant que un VRF convencional, amb una reducció del mateix que pot arribar fins al 52%, utilitzant aigua entre el controlador HBC i les unitats interiors, la qual cosa comporta més benefici econòmic i menys emissions de CO2.
  • Flexibilitat i adaptabilitat en el mínim espai d'instal·lació, ja que parlem d'un sistema descentralitzat, i adaptable a qualsevol tipus i ús d'edifici, amb un disseny flexible fins a 50 interiors i 4 controladors HBC sistemàticament.
  • Menors costos d'instal·lació, menors temps de desgebrament (tan sols 5 minuts), amb unitats més silencioses i amb temperatures d'impulsió més suaus, afavorint el màxim confort.

  • Sistema plug & play, fàcil disseny i instal·lació com un VRF convencional. Tots els components de regulació de l'aigua en el controlador HBC.

I és que Mitsubishi Electric és conscient de la importància de crear i desenvolupar noves tecnologies aplicades als seus equips que ofereixin majors prestacions i beneficis, tant a usuaris com a instal·ladors, al mateix temps que redueixin al màxim les emissions de CO2 i siguin de conformitat amb els actuals i futurs reglaments, com el F-GAS. Per això, sempre a l'avantguarda de la tecnologia, ha desenvolupat aquesta nova generació d'equips Hybrid CityMulty (HVRF), capaços de reduir el volum de refrigerant necessari per al seu funcionament i així reduir les emissions de CO2.

Sobre Mitsubishi Electric 

Mitsubishi Electric és líder mundial en desenvolupament i producció de dispositius elèctrics i electrònics utilitzats en processos d'informació i comunicacions, així com en el desenvolupament espacial i les comunicacions via satèl·lit. La signatura, que complirà la seva 100 Aniversari en 2021, celebra a Espanya 40 anys d'experiència comercial, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i el Japó. Actualment és un referent mundial en productes de climatització, electrònica de consum, tecnologia industrial, energia, transport i la fabricació d'equips.