Èxit en la Convenció Anual de Vendes 2019 d'Adisa i Hitecsa

    

Els passats 23 i 24 de gener, Hitecsa Cool Air i Adisa Heating Sèries van celebrar la seva Convenció Anual de Vendes 2018, a Sitges. Com cada any, es van realitzar unes intenses jornades en les quals es va analitzar l'any 2018 i es va presentar el pla d'acció per a aquest any 2019.

El Director Comercial de Hitecsa Cool Air, Fernando Navarro, va donar tret de sortida a l'esdeveniment i va donar suport a l'equip perquè continuï treballant conjuntament de cara als nous reptes que presenta el mercat. A nivell de Adisa Heating Sèries, el Director Comercial Jaime Gil, també va presentar els nous objectius a nivell de producte de la marca.

Manuel Alonso, Director General i CEO de Hitecsa Cool Air i Adisa Heating Sèries, va explicar a l'equip comercial els resultats de l'any passat i l'estratègia per a aquest any.

Una vegada més, l'acte va acabar amb el lliurament de Premis 2018 a l'equip comercial per compliment d'objectius i millors projectes.

Volem donar un especial agraïment a Mónica Mendoza, psicòloga experta en vendes, per participar en la Convenció Anual de Vendes amb una xerrada motivacional molt interessant que va entusiasmar a tot l'equip.

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19009_Hitecsa_190206.pdf)SINF_19009_Hitecsa_190206.pdf[ ]271 kB