Hager a Casa Decor 2019

    

Del 24 de gener al 10 de març, se celebra la 54a edició de Casa Decor, on Hager està present un any més.
Casa Decor torna al barri de Salamanca, on va celebrar la seva primera edició i se situa en un edifici que havia tingut un ús residencial. Aquest any Hager, per a presentar en el seu espai les sèries de mecanismes berker, ha comptat amb l'elegant i prestigiosa decoradora Marisa Gallo.

Els projectes de Marisa es defineixen per la seva creativitat, estil i sobrietat. Amb el seu talent, polit en una constant cerca de la singularitat i l'equilibri, ha aconseguit crear un estil distintiu i una estètica sinònim d'elegància i classicisme atemporal.

Espai Hager “Master Queen”

El concepte principal del projecte és crear un espai que pot ser traslladat a qualsevol dormitori d'un hotel o habitatge. Les noves tecnologies i l'avançada domòtica, part essencial d'aquest projecte, permeten convertir l'espai en un lloc on desconnectar del ritme frenètic de la ciutat i generar diferents escenes per a aconseguir un ambient acollidor i relaxant. Cada component i detall és imprescindible per a crear aquest ambient cosmopolita. Els materials nobles estan molt presents en l'espai, així com els elements de plena actualitat que contrasten entre si. La il·luminació té especial importància creant ambients singulars segons es triï el tipus d'escena que requereixi a cada moment. L'espai es divideix en tres àrees diferenciades: zona de descans, un vestidor obert i un bany-spa.

Les solucions Hager a Casa Decor

Hager, com ja és habitual, presenta per a l'esdeveniment les seves sèries de mecanismes i solucions KNX per a la llar intel·ligent. 
L'oferta respon a la varietat de desitjos i necessitats amb un nivell de personalització mai abans vist.
L'ampli espectre de dissenys ja siguin clàssics, moderns o contemporanis són sinònim de disseny excepcional mentre que la gamma de solucions intel·ligents de Hager, afegeix valor a la instal·lació i connecta la llar amb el futur.

Més informació a : hager.es/casadecor Descobreix les nostres solucions exclusives a : hager.es/berker

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19008_Hager_190128.pdf)SINF_19008_Hager_190128.pdf[ ]310 kB