Les calderes d'Adisa Heating donen servei a UNFASA

    

 

Adisa Heating Sèries climatitzarà l'edifici de UNFASA, la Unió de Fabricants de Conserves de Navarra, amb 2 calderes ADI LT 200, per a una potència calorífica total de 380 kW.

Les calderes ADI LT, amb potències que van des de 104 fins a 905 kW, són calderes condensantesd'alt rendiment, amb cos de transferència tèrmica en acer inoxidable i cremador modulante a partir del 30% de la potència.

Les seves elevades eficiències energètiques i les seves baixes emissions NOx, en compliment amb la directiva Ecodiseño ErP Ready, conjuntament amb unes dimensions compactes i gran potència tèrmica, mínim nivell sonor i reduït consum elèctric, fa que resultin un producte idoni en qualsevol tipus d'instal·lació. Compten també amb un ampli nombre d'accessoris i opcionals per a oferir totes les solucions possibles: hidràulics, col·lectors d'equilibrat, col·lectors de fums i una àmplia gamma de complements de regulació i control.

El nostre propi departament d'enginyeria i oficina tècnica realitza els estudis i les ofertes segons les necessitats de cada instal·lació, oferint assessorament i seguiment personalitzat abans durant i després de la realització del projecte.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19007_HITECSA_190120.pdf)SINF_19007_HITECSA_190120.pdf[ ]256 kB