Eurofred presenta els nous sistemes Close Control
per a Centres de Dades

    

 

Ofereixen l'estat de l'art de la innovació i l'excel·lència en aire condicionat i sistemes de refredament de precisió per a aplicacions tecnològiques com a sales de servidors, centres de dades o instal·lacions de telecomunicacions.

Barcelona, 14 de gener de 2019.‐ Eurofred ha presentat la nova família de Sistemes Close Control de Montair que ofereixen l'estat de l'art de la innovació i l'excel·lència en aire condicionat i sistemes de refredament de precisió per a aplicacions tecnològiques com a sales de servidors, centres de dades o instal·lacions de telecomunicacions.

Montair compta amb una innovadora i eficient gamma de productes especialment dissenyats per al control de la temperatura en centres de dades de mitjana i alta densitat, a més d'unitats especialitzades en aplicacions de telecomunicació.

Centres de dades de mitjà densitat

Els Sistemes Close Control per a centres de dades de mitja densitat, s'ofereixen en potències de fins a 20kW per rack i inclou sistemes fullinverter tant en versions d'expansió directa amb condensació per aire (XIP), com a sistemes d'expansió directa de doble fluid amb condensació per aire i tecnologia Full Inverter(TIP).

Els sistemes permeten configuracions de 17kW a 136kW, amb compressors Scroll Inverter, ventiladors EC Inverter “Plug‐Fan”, un EER de fins a 4.5, unes dimensions molt compactes i un baix nivell sonor. Disposen de vàlvula d'expansió electrònica, pressió estàtica i cabal d'aire constant i són aptes per a ambients tropicalizats amb temperatures exteriors de fins a 52 °C.

Per part seva, els sistemes Close Control amb compressors scroll i ventiladors EC Inverter “Plug‐Fan” o radials, s'ofereixen en diferents versions: expansió directa amb condensació per aire amb ventiladors EC tipus “Plug‐Fan”.XOC: Unitats d'expansió directa amb condensacón per aire amb ventiladors radials (XOP); de expansion directa de doble fluid amb condensació per aire amb ventiladors ECInverter “Plug‐Fan” (TOP); de expansion directa de doble fluid amb condensació per aire amb ventiladors EC Inverter “Plug‐Fan” (TOC); de expansion directa amb condensació per aigua amb ventiladors EC tipus “Plug‐Fan” (HOP); de expansion directa amb condensació per aigua amb ventiladors EC Tipus radial (HOC); FREE COOLING de expansion directa amb condensació per aigua amb ventiladors ECtipus “Plug‐Fan” (FOP); FREE COOLING de expansion directa amb condensació per aigua amb ventiladors radials (FOC); refrigeradores d'aigua amb ventiladors EC Tipus “PlugFan” (WOP); refrigeradores d'aigua amb ventiladors radials (WOC); refrigeradores d'aigua de doble intercanvi amb ventiladors EC tipus “Plug‐Fan” (DOP); i refrigeradores d'aigua de doble intercanvi amb ventiladors radials (DOC).

Sistemes Lògica

Dissenyat per a centres de dades d'alta densitat, el Sistema Lògica inclou unitats d'última generació amb potències de més de 20 kW per rack. Disposen d'una porta de refredament hidrónico amb sistema de prevenció anti‐degoteig, que s'instal·len en els propis racks i funcionen conjuntament amb refrigeradores d'aigua, refredant exclusivament el focus de calor optimitzant així la relació de superfície. Aquesta solució inclou el sistema patentat anti‐degoteig.

LEAK PREVENTION SYSTEM. Els seus elements inclouen components com: porta de refrigeració posterior, refrigeradora d'aigua d'alta eficiència, sistema patentat anti‐degoteig i sistema de gestió integrat.

Ofereixen una potència frigorífica de 25 ‐ 45 kW per porta, màxima protecció dels equips de dades, dimensions compactes en unitats flexibles i adaptables, facilitat de manteniment, costos d'instal·lació reduïts, gestió remota i tots els equips són aptes per a ambients tropicalizats amb temperatura d'exterior de fins a 52 °C.

Sistemes per a telecomunicacions

L'oferta Montair es completa amb una família d'unitats compactes d'expansió directa per a exterior i interior, especialment dissenyades per a sales de telefonia i estacions de telecomunicació. La gamma inclou versions per a climes temperats i tropicalizados, amb temperatures exteriors de fins a 52°. Ofereixen una potència frigorífica de 4 i 29kW, ventiladors EC Inverter “Plug‐Fan” i tecnologia FreeCooling.

Sobre EUROFRED

Eurofred distribueix en exclusiva marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Per més informació:

EUROFRED

Nathalia Acevedo, Communications & Corporate Social Responsability Director

TF: 934932334

GPS Imatge i Comunicació

Mª José Álvarez

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tf: 630074039

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19005_EUROFRED_190114.pdf)SINF_19005_EUROFRED_190114.pdf[ ]86 kB