Refredadores Hitecsa per al Sector Vinícola

Hitecsa Cool Air ha estat escollida per climatitzar tres cellers destacats en el sector vinícola espanyol.

D'una banda, els Cellers Pradorey a Burgos han optat per una refredadora KRONO2 HE 38.2. D'altra banda, els Cellers Ribera del Duraton a Segòvia han triat una MINI KRONO2 1501. I, finalment, els Cellers Terres de Peñafiel a Valladolid també han apostat per una MINI KRONO2 1001.

Les refredadores de la sèrie KRONO2 són equips aire-aigua compactes de mitjana potència, dissenyats per a la seva instal·lació a la intempèrie, bé en terrasses o sòl. Es tracta de bombes de calor reversibles amb condensació per aire, de molt alta eficiència, amb compressors scroll i ventiladors axials, en compliment amb la Directiva Europea Ecodesign.

L'alta eficiència, els mínims consums elèctrics, els seus amplis límits de funcionament i la tecnologia de compensació pel que fa a la temperatura exterior, són algunes de les seves avantatges. A més, les múltiples possibilitats de configuració acústica juntament amb la possibilitat d'incorporar el kit hidrónico, els proporcionen gran versatilitat d'instal·lació i funcionament, podent-se adaptar així a cada projecte.

Des d'un equip d'aire condicionat per a una oficina petita o una botiga, a sistemes de climatització per a hotels, hospitals o escoles, a més d'equips per a fàbriques o sistemes d'aire condicionat per a centres comercials. El nostre equip d'especialistes i enginyers li ofereix un servei personalitzat d'assessorament tècnic.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19004_HITECSA_190110.pdf)SINF_19004_HITECSA_190110.pdf[ ]193 kB