Els promotors immobiliaris aposten per
l'Aerotèrmia per a complir la directiva 20/20/20

    

  • La utilització de l'Aerotèrmia com a sistema de calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) en habitatges de nova construcció va créixer per sobre del 70% l'any passat.
  • La nova directiva, que entrarà en vigor en 2020, redueix en un 20% els gasos d'efecte d'hivernacle, exigeix el segon, obtenir com a mínim un 20% de l'energia a partir de fonts renovables; i el tercer augmentar en un 20% l'eficiència energètica dels sistemes
  • L'Aerotèrmia supera els requisits actuals i els establerts en la Directiva 20/20/20. A més, es pot combinar amb altres fonts d'energia renovable com la fotovoltaica i la solar tèrmica.

Barcelona, 3 de gener de 2019.‐ La utilització de l'Aerotèrmia com a sistema de calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) en habitatges de nova construcció va créixer per sobre del 70% l'any passat. Segons Eurofred aquesta tecnologia s'està convertint en l'opció preferida pels promotors immobiliaris, ja que no només és més eficient i econòmica per a l'usuari final que els sistemes tradicionals, sinó que, a més, és la que millor s'adapta a la Directiva 20/20/20 de la Unió Europea, que serà obligatòria a partir de 2020, va cabre objectiu és combatre el canvi climàtic.

La nova directiva promou l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables i respectuoses amb el medi ambient, sobre la base de tres objectius. El primer, reduir en un 20% els gasos d'efecte d'hivernacle; el segon, obtenir com a mínim un 20% de l'energia a partir de fonts renovables; i el tercer augmentar en un 20% l'eficiència energètica dels sistemes.

“De totes les opcions de calefacció i ACS ‐explica Marta Tomás, Industrial Màrqueting Manager en Eurofred‐ l'Aerotèrmia és la tecnologia més verda i eficient, ja que utilitza l'energia continguda en l'aire”. Segons diferents estudis, els sistemes d'aerotèrmia generen una quarta part de les emissions de CO2 que els elèctrics, la meitat que els basats en el gasoil i un 10% menys que els que utilitzen gas.

Anticipar-se a la Directiva 

La utilització de sistemes de climatització basats de l'Aerotèrmia permet a promotors immobiliaris i particulars anticipar-se a l'entrada en vigor de la Directiva 20/20/20 utilitzant una tecnologia de present i de futur, basada en l'ús d'una energia renovable i que ofereix màxima eficiència energètica.

Actualment existeixen normes d'àmbit nacional, autonòmic i municipal que regulen l'obligatorietat d'utilitzar en les noves construccions sistema d'aïllament, climatització i il·luminació que redueixin l'impacte mediambiental i, en el cas de la climatització, l'Aerotèrmia supera els requisits actuals i els establerts en la Directiva 20/20/20. A més, es pot combinar amb altres fonts d'energia renovable com la fotovoltaica i la solar tèrmica.

Aquatèrmic

La Bomba de calor és una tecnologia que utilitza l'energia continguda en l'aire per a produir aigua calenta sanitària, calefacció i climatització dels habitatges o espais tancats, de manera menys contaminant, aconseguint un estalvi energètic de fins al 75%. L'aerotèrmia només ofereix calefacció sinó també refrigeració a l'estiu i aigua calenta sanitària en qualsevol època de l'any, i gràcies a la recuperació de la calor, pot escalfar l'aigua calenta sanitària de forma gratuïta durant el cicle de refrigeració.

Aquatermic es basa principalment en la bomba de calor amb l'objectiu d'aconseguir un millor confort en la llar i l'oficina. Ofereix sistemes simultanis aire/aigua – aire/aire, així com sistemes aire‐aigua. Tot això amb equips compactes que permeten reduir el consum energètic, millorant l'eficiència dels sistemes, i disminuint l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle.

La marca Aquatermic d'Eurofred se situa en l'avantguarda de l'Aerotèrmia, permetent donar resposta a qualsevol necessitat, tipus d'instal·lació o tipologia de cada projecte, gràcies a una oferta completa, modular i flexible.

Sobre EUROFRED

Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis. 
 
Per a més informació:

EUROFRED

Nathalia Acevedo, Communications & Corporate Social Responsability Director
TF: 934932334

GPS Imatge i Comunicació

Mª José Álvarez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tf: 630074039

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_19001_EUROFRED_190103.pdf)SINF_19001_EUROFRED_190103.pdf[ ]139 kB