Hitecsa climatitza la nova Fàbrica d'olis i salses Ybarra de Sevilla

    

Hitecsa Cool Air ha climatitzat la nova Fàbrica d'olis i salses Ybarra a Dos Hermanas, Sevilla.
 
Els equips subministrats per a les sales de processos, ompliment i envasament han estat: els Roof Tops de la sèrie KUBIC model RMXCBA-RCF, RMXCA-VRC 2401, 3002 I 3502; els equips autònoms aire-aire partits ECVBA/CCVBA-401, 501, 701; i finalment un ECVBA/UMXCBA-1001 de la sèrie Mistral.
 
Els KUBIC RMXCBA-RCF i RMXCA-VRC són equips autònoms compactes de tipus Roof Top, el primer amb recuperació de calor frigorífica i el segon amb ventilador de retorn centrífug i freecooling tèrmic, tots dos especialment indicats per a instal·lar en terrats, cobertes o qualsevol altre espai en l'exterior amb distribució de l'aire tractat a través de conductes.
 
D'altra banda, els equips autònoms aire-aire partits ECVBA/CCVBA de construcció vertical, estan especialment adequats per a operar acoblats a una xarxa de conductes de distribució d'aire tant en la secció interior com exterior. Dissenyats per a ser instal·lats a l'interior del local a climatitzar, es caracteritzen per oferir gran flexibilitat en instal·lació.
 
Finalment, els ECVBA/UMXCBA de la sèrie Mistralenca són equips indicats per a instal·lar en terrats, terrasses o qualsevol altre espai exterior, amb potències frigorífiques de 25,9 a 134,7 kW, compressors scroll i ventiladors axials, es caracteritzen per tenir una grandària extremadament compacta que facilita la instal·lació exterior, permetent a més una distància frigorífica entre unitat exterior i interior de fins a 50 m total.
 
El Grup Ybarra està especialitzat en l'envasament d'oli i la fabricació i envasament de maioneses i salses, oferint una completa varietat on només s'empren ingredients de primera qualitat. És una de les plantes més modernes d'Europa, que aspira a ser un referent en qualitat i seguretat alimentària. Per aquest motiu, Ybarra confia en Hitecsa per a assegurar la correcta climatització de les seves sales de processos, ompliment i envasament.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0598_HITECSA_181223.pdf)SINF_0598_HITECSA_181223.pdf[ ]159 kB