Daitsu Dehumidifier Elvegast, benestar i confort tot l'any

    

Barcelona, 21 de desembre de 2018.- Màxima eficiència, portabilitat i pes reduït són les característiques més destacades del Daitsu Dehumidifier Elvegast que redueix els nivells d'humitat de qualsevol estada, assegurant un aire sec i confortable amb un mínim nivell sonor.

L'equip compta amb un gran dipòsit, que assegura terminis d'ús estès sense necessitat de buidatge. Destaca també pel seu pràctic i intuïtiu display, que ofereix funcions avançades de control d'humitat ajustables i gran precisió, amb escala de +/- 5%.
 
El sistema inclou també funció desgebrament i avís de neteja de filtres i buidatge de dipòsit, a més d'apagat automàtic. El Daitsu Dehumidifierés ideal per a llevar la humitat en habitacions on s'asseca la roba a l'hivern i gràcies a la seva grandària compacta, rodes i anses de transport, es pot moure d'una habitació a una altra de manera còmoda i fàcil.
 
L'excés d'humitat en la llar afavoreix l'aparició de fongs, floridura, la proliferació de bacteris i virus i provoca trastorns al·lèrgics. A més, si la humitat és excessiva es condensa en forma d'aigua, que deteriora el mobiliari, la pintura i les parets l'habitatge. Un nivell d'humitat ideal, a més d'evitar problemes, genera una sensació de benestar i confort. L'equip s'ofereix en dues configuracions, de 10 i 20 litres dia -dipòsits de 2 i 3 litres- per a estades de 16-31 m2 i 37-52 m2 respectivament.
Sobre EUROFRED

Eurofred és un líder destacat en la distribució de marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis. 
 
Per a més informació:

EUROFRED

Nathalia Acevedo, Communications & Corporate Social Responsability Director
TF: 934932334

GPS Imatge i Comunicació

Mª José Álvarez
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Tf: 630074039

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0597_EUROFRED_181221.pdf)SINF_0597_EUROFRED_181221.pdf[ ]93 kB