Hitecsa i Adisa climatitzen la Fira de Barcelona

    

Per a aquest projecte de tres plantes del pavelló 7, s'han triat tres refrigeradores de gran potència de la sèrie Advance de Hitecsa, model EQS21075, per a una potència frigorífica total de 3.228 kW. Es tracta d'uns equips d'aigua monobloc amb condensació per aire i ventiladors axials. Sèrie amb compressors semihermétics de cargol i gas refrigerant R134a.
 
De disseny modern i modular, flexibles i adaptables a cada projecte, estan disponibles amb 2 circuits frigorífics, a més de 2 compressors de cargol instal·lats sobre suports de cautxú i evaporador multitubular.
 
D'altra banda, per a donar servei de calefacció i ACS, s'ha instal·lat un Roof Top de Adisa Heating de 4,2 m, equipat amb 2 calderes ADI CD 950, amb una potència calorífica total de 1.808 kW. en acer inoxidable, de condensació, modulants, amb potències de 71 a 904 kW i les calderes ADI de condensació, en acer inoxidable i modulants, tenen potències de 71 a 1800 kW, amb un rendiment estacional de fins a 108%. Destaquen pel seu alt rendiment у estalvio energètic complint amb els requisits d'eficiència corresponents a la Directiva Europea Ecodiseny.
A més, compleixen amb aquesta Directiva també per la seva combustió ecològica, amb unes emissions contaminants NOx inferiors a les prescrites, i inferiors al límit de la recent Classe 6. És per això, que són productes ErP2018 Ready.
 
El Roof Top de Adisa Heating és la solució ideal en projectes de renovació: és un equip autònom de producció de calor, amb estructura autoportant compacta, especialment indicat per a instal·lar en terrats, cobertes o qualsevol altre espai exterior, permetent importants estalvis d'espai, costos d'instal·lació i manteniment. 

Fira de Barcelona és una de les institucions firals més importants d'Europa per la seva activitat, recintes i experiència organitzativa, innovació, desenvolupament tecnològic i sostenibilitat. Constituïda en 1932, organitza i acull cada any salons i congressos que abasten els principals sectors de l'economia, a més de nombrosos esdeveniments de caràcter corporatiu, social i cultural
 
 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0596_HITECSA_181219.pdf)SINF_0596_HITECSA_181219.pdf[ ]219 kB