Nou Controlador IoT Hager connecta els mons IP i KNX

El nou controlador TJA560 IoT de Hager permet integrar productes “Internet of Things“ i serveis en el núvol de diferents fabricants amb el control d'instal·lacions KNX. Així, permet automatitzar funcions individuals tals com il·luminació, càmeres o calefacció, per a ser gestionades a través de KNX – amb el TouchControl o amb els diferents teclats KNX així com via telèfon intel·ligent, tablet o PC utilitzant domovea.

És possible fins i tot enllaçar funcionalitats de diferents fabricants per a realitzar escenaris. Per exemple, un escenari “bon dia” on es combina la il·luminació del bany amb la teva emissora de ràdio preferida en el sistema de so Sonos. També és possible crear funcions d'ajuda accionades per veu utilitzant Amazon Echo. El controlador IoT està equipat amb les apps de Philips, Sonos i Amazon, i s'actualitza constantment.

Com una característica fonamental, tots els sistemes KNX programats ja sigui mitjançant MTS o easy, poden ampliar-se amb un Controlador IoT. Utilitzant el servidor IoT, poden integrar-se els dispositius IoT als sistemes KNX, sense necessitat d'aprendre una nova tecnologia.
 
 Més informació: 

hager.es/controlador_iot

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0594_HAGER_181204.pdf)SINF_0594_HAGER_181204.pdf[ ]67 kB