Detectors de moviment i de presència: estalvi energètic, fàcil instal·lació i disseny

SINF 0593 HAGER 181204 Noti

La nova gamma de detectors de moviment i de presència de és simple i clara. Aquesta solució única pot satisfer diverses necessitats: detecció de moviment i presència, tant en versió d'encastar com de superfície. La versió d'encastar inclou terminals de connexió ràpida i la versió de superfície permet la fixació i connexions de la base de forma ràpida.
S'adapta a diferents situacions i es pot instal·lar en passadissos, sales de reunions, en edificis residencials o per a qualsevol cas d'ús independent. Els instal·ladors oferiran als seus clients una solució d'estalvi energètic TOP, robusta i fiable.
En aquests detectors es combina la detecció de presència i moviment en un solo dispositiu. Aquesta nova tecnologia “passive infrared” PIR és altament sensible i ens permet utilitzar un únic producte per a dues aplicacions, simplificant l'elecció de l'instal·lador.
Com a característiques diferenciadores, es destaquen la doble detecció (moviment + presencia), el contacte robust compatible amb càrregues LED, la funció crepuscular integrada, el molt baix consum en estand-by (0,3w) i la facilitat d'instal·lació.
Aquests detectors són compatibles amb tot tipus de llums: incandescents, halògenes, fluorescents, llums LED, transformadors electrònics.
Configurable mitjançant potenciòmetres, permet la desconnexió automàtica entre 5s i 30min.
 
El llindar de lluminositat que detecta també és configurable entre 5 i 1000 lux. L'ajust de fàbrica és de 3 minuts i 200 lux. És a dir, si existeix un moviment en l'àrea de detecció del detector i la lluminositat mesurada és inferior a 200 lux, llavors s'activa el contacte durant 3 minuts.
L'àrea de detecció del moviment és de 6m de diàmetre, i la del detector de presència (més sensible) és de 4m

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0593_HAGER_181204.pdf)SINF_0593_HAGER_181204.pdf[ ]78 kB