Aquatermic Multisplit-Hybrid, aerotèrmia “tot en un” per a llars i comerços

Gràcies a la versatilitat de les unitats interiors i exteriors, Aquatermic Multisplit-Hybrid ofereix la màxima versatilitat amb múltiples combinacions que s'adapten a diferents necessitats, millorant l'eficiència energètica de l'habitatge.

SINF 0592 EUROFRED 181204 Noti

Barcelona, 4 de desembre de 2018.- El Sistema Multisplit-Hybrid d'Aquatermic és la nova referència del mercat en solucions integrades de climatització, calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària basades en l'aerotèrmia. La gamma ofereix màxima eficiència energètica i és la solució per al sector residencial i el comercial.

El sistema Multisplit-Hybrid es basa en una bomba de calor multifunció aire/aigua - aire/aire que, gràcies a la recuperació de la calor, pot escalfar l'aigua de forma gratuïta durant el cicle de refrigeració. Ofereix màxima versatilitat, adaptant-se automàticament a configuracions monosplit o multisplit, amb un rang d'operació d'entre -15º a +47º, ampli marge d'operació -entre el 10% i el 130%- adreçament automàtic de les unitats interiors, sistema de desgebrat intel·ligent, i múltiples aplicacions en usos residencial i comercial. A més, gràcies a la possibilitat de crear ambients de baixa temperatura, pot utilitzar-se per refrigerar espais interiors, com a sales informàtiques, quan la temperatura exterior és inusual per a la climatització, assegurant la refrigeració de fins a 10ºC.

Gràcies a la versatilitat de les unitats interiors i exteriors, Aquatermic Multisplit-Hybrid ofereix la màxima versatilitat amb múltiples combinacions que s'adapten a diferents necessitats, millorant l'eficiència energètica.

Unitats exteriors

Les unitats externes -mico/dual- AQ OUT HY ofereixen un rang de potència ampliat que va d'entre 4 i 14 kW i que permet adaptar-se al màxim a les necessitats de qualsevol habitatge o oficina. Aquest sistema ofereix màxima flexibilitat aplicativa en permetre connexions de fins a cinc unitats interiors en un mateix equip. El port dedicat a RB TERMIC permet la producció simultània d'aigua calenta per a ús sanitari fins a 70ºC.

Destaquen també els seus compressors Twin-Rotary, compactes, d'alta eficiència, silenciosos, amb major rang d'amplitud, proveït de motors d'imants permanents amb inverters d'ona sinusoïdal. L'electrònica de les unitats exteriors disposa de memòria flaix pel diagnostico i el control remot amb connexió Web i regulació de flux/volum del refrigerant mitjançant un sistema de control PID centralitzat. Gràcies al tractament anti òxid, les unitats garanteixen la màxima protecció contra la corrosió i la formació d'òxid, fins i tot en condicions extremes de boira salina. Per la seva banda, el sistema de reinicio automàtic recupera els paràmetres després d'un tall de subministrament d'energia elèctrica i ofereix protecció contra les pressions excessives. Destaquen també els bescanviadors de coure d'alta qualitat amb alumini inorgànic hidròfil, que no emeten olors i permeten obtenir les màximes prestacions de rendiment i eficiència en l'intercanvi tèrmic.

Aigua calenta sanitària

El sistema inclou les innovadores unitats internes RB Termic i RB Termic Tank -sense i amb dipòsit d'acumulació- capaces d'oferir aigua calenta sanitària de font termodinàmica durant tot l'any, independentment de la manera operativa del sistema.

Tots dos models disposen de bescanviador de plaques de doble paret per a la màxima seguretat amb l'aigua potable, doble resistència elèctrica (1kW+1kW), serpentí solar integrat, gestió dinàmica del cicle antilegionel·la i de sobreescalfament. A més, poden gestionar sistemes complementaris de panells solars, resistències elèctriques, escalfadors i calderes de gas. Estan equipats amb vàlvula mescladora, vàlvula de seguretat i vàlvula anti- tornada i poden produir aigua calenta sanitària fins a 70°C utilitzant solament l'energia de la bomba de calor. El bescanviador de calor està fabricat en acer INOX de doble paret per evitar possibles pèrdues dels dos fluids en passar a través del bescanviador.

Mòdul hidràulic

El mòdul hidràulic Aquabox és ideal per a solucions de calefacció i climatització amb sistemes radiants de sòl, paret o sostre. Disposa d'un got d'expansió de 7 litres i resistència elèctrica d'integració de 2 kW inclosa. La gestió de la resistència està a càrrec del sistema de control, que l'activarà solament quan sigui necessari d'acord amb la temperatura exterior, o si la temperatura de l'aigua en el sistema és massa baixa.

Múltiples combinacions

Els sistemes Multisplit-Hybrid treballen amb múltiples unitats interiors com a conductes (AQ HD HY), casettes (AQMH), murals (AQ WNI i AQ WN HY), solc-sostre (AQ FST), de consola (AQ FCC), i de baixa silueta (AQ CVO). Així mateix, ofereix calefacció de sòl radiant per aigua i amb fan coil. Es pot configurar en aplicacions mixtes amb ACS; amb sistemes de sòl i expansió directa; en aplicacions d'unitat d'expansió directa amb ACS; de sòl radiant i ACS; o com a sistema hidrònico amb fan coil.

SINF 0592 EUROFRED 181204 Noti2

Directiva 20/20/20
La marca Aquatermic d'Eurofred ofereix la gamma més avançada i completa del mercat en sistemes de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària basats en la Aerotèrmia, la tecnologia del present i del futur. Aquesta permet reduir el consum energètic, millorant l'eficiència dels sistemes, i disminuint l'emissió de gasos d'efecte hivernacle.

Aquesta tecnologia s'està convertint en l'opció preferida pels promotors immobiliaris, ja que no solament és més eficient i econòmica per a l'usuari final que els sistemes tradicionals, sinó que, a més, és la que millor s'adapta a la Directiva 20/20/20 de la Unió Europea, que serà obligatòria a partir de 2020, que el seu objectiu és combatre el canvi climàtic.

La nova directiva promou l'eficiència energètica i l'ús d'energies renovables i respectuoses amb el medi ambient, sobre la base de tres objectius. El primer, reduir en un 20% els gasos d'efecte hivernacle; el segon, obtenir com a mínim un 20% de l'energia a partir de fonts renovables; i el tercer augmentar en un 20% l'eficiència energètica dels sistemes.

Sobre EUROFRED

Eurofred distribueix en exclusiva marques com Fujitsu, General, Daitsu, Aquatermic, Clint, ISA, Technoblock i Giorik, entre d'altres. Equipaments per a diferents sectors (climatització domèstica, comercial i industrial, calefacció i Horeca) que destaquen per la seva alta eficiència energètica en un model que contempla el canal professional i el consumidor final, als quals ofereix la màxima excel·lència en productes i serveis.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0592_EUROFRED_181204.pdf)SINF_0592_EUROFRED_181204.pdf[ ]558 kB