CONTROL DE HUMITATS - EFECTES EN LA QUALITAT AMBIENTAL


Barcelona, 20 de Novimbre de 2018

En la majoria de climes, el vapor d'aigua s'equilibra de forma molt natural amb l'aire sec. Això resulta molt saludable per a la nostra societat i, per això, es promou l'activitat a l'aire lliure. No obstant això, no ocorre així als edificis climatizadors on cada vegada som més conscients de la necessitat d'avançar cap a un major control de la qualitat de l'aire i eficiència energètica.

Concretament, la nostra societat és cada vegada més conscient de la importància sobre els efectes de la salut i els beneficis per a les persones d'usar els sistemes adequats per al control de la humitat de l'aire que respirem.

En aquesta jornada expliquem, com a ponent internacional, amb Lew Harriman, FASHRAE i autor principal tant de la Guia ASHRAE de Disseny de Control d'Humitat en EdificosComercials i Institucionals com de la Guia de ASHRAE per a Edificis en Climes Càlids i Humits. Actualment és President del Grup de treball de ASHRAE per desenvolupar una definició quantitativa d'un edifici humit (un que és prou humit com per representar un risc per a la salut). També és el revisor principal del Capítol 62 (Gestió de la humitat en edificis) del Manual ASHRAE 2015 i 2019: aplicacions. El treball de Lew ha estat seleccionat dues vegades per al premi Best Paper de ASHRAE Journal i ha ensenyat control d'humitat a més de 5000 professionals tècnics a Amèrica del Nord, Àsia, Europa i el Carib en els últims deu anys. En la seva ponència ens parlarà sobre com les noves tecnologies ajuden a millorar aquests aspectes.

En aquesta jornada, a més, escoltarem a un metge del treball que ha conegut els efectes de no utilitzar aquests sistemes en casos reals de malalties respiratòries i endèmiques dels llocs de treball que habitem durant moltes hores al dia.

Experimentats enginyers d'instal·lacions ens il·lustraran sobre l'última tecnologia en control d'humitat i mostraran exemples d'èxit en instal·lacions.

En la taula rodona posterior es tractaran els dubtes de treball que tinguin els assistents i que els ponents ajudaran a solucionar.

Després d'això, s'oferirà un còctel en la qual els assistents podran relacionar-se i intercanviar experiències amb els experts del sector.

PONENT: Lew Harriman

DATA: Divendres, 14 de Desembre de 2018

HORA: de 9:30h a 15:00h

LLOC: Hotel Nuevo Madrid - C/ Bausá 27. Madrid. Saló Gaudí

INSCRIPCIONS: ASHRAE

Es prega confirmar assistència posat que les places són limitades.


ACI posa a la disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l'àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org