Els nous Fujitsu General Airstage J-IIIL ofereixen fins 45kW de climatizació VRF en un 45% menys d'espai

Barcelona, 15 de Novembre de 2018

  • Gràcies al seu disseny compacte, ocupen un 45% menys d'espai que els sistemes tradicionals.

  • Faciliten una màxima versatilitat en la instal·lació, en poder connectar fins a 40 unitats de 15 tipus -un total de 82 models- en un rang de capacitat d'1.1kW a 14 kW.


Una càrrega de refrigerant reduïda i màxima potència al mínim espai, són les característiques més destacades dels nous General Airstage J-IIIL, amb els quals Eurofred reforça la seva oferta de climatització de sistemes VRF.
El seu avançat disseny de perfil estret es distingeix pels seus dos ventiladors frontals i una carcassa de baixa silueta, que facilita la seva instal·lació en espais reduïts. A més, gràcies a la seva avançada tecnologia de control refrigerant, permet aconseguir una longitud total de canonades frigorífiques de 400 metres, augmentat les opcions del sistema, la seva flexibilitat i facilitat d'instal·lació. Els nous models, destaquen pel seu disseny Slim i compacte, que redueix fins a en un 45% les necessitats d'espai en la seva instal·lació.
Els nous Airstage J-IIIL s'ofereixen en dues configuracions amb potències de 40 kW/45 kW en refrigeració/calefacció i 45 kW/50 kW en refrigeració/calefacció respectivament.
La gamma Airstage J-IIIL aporta la màxima versatilitat en la instal·lació en permetre connectar fins a 40 unitats de 15 tipus -un total de 82 models- en un rang de capacitat d'1.1kW a 14 kW, amb un funcionament molt silenciós gràcies al seu ventilador en forma d'hèlix i el seu compressor Scroll.


Màxim confort

Les noves unitats interiors s'han dissenyat per oferir el màxim confort especialment en habitacions petites. Estan commutades electrònicament i incorporen motors de CC amb modulació de la velocitat tipus “step-less”, que permeten mantenir el punt d'ajust de la temperatura i humitat amb mínimes oscil·lacions, mantenint un màxim nivell de benestar en totes les habitacions.

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0586_EUROFRED_181115.pdf)SINF_0586_EUROFRED_181115.pdf[ ]251 kB