LES RELACIONS ECONÒMIQUES ENTRE ESPANYA I JAPÓ, A DEBAT

 Madrid, 15 de Novembre de 2018

  • ESADE i el Comitè Organitzador a Espanya del 150è Aniversari de l'Establiment de Relacions Diplomàtiques entre Japó i Espanya han organitzat aquesta jornada de calat econòmic, que ha comptat amb la presència de Mitsubishi Electric, empresa capdavantera del sector de l'aire condicionat i la climatització, que precisament compleix el 40è Aniversari de l'establiment de les seves relacions comercials a Espanya.

 

Aquest matí ha tingut lloc a Barcelona una trobada econòmica organitzada per la institució acadèmica ESADE, juntament amb el Comitè Organitzador a Espanya del 150 Aniversari de l'Establiment de Relacions Diplomàtiques entre Japó i Espanya, acte en el qual va tenir una presència destacada la signatura Mitsubishi Electric Europe B. V. Sucursal Espanya, representada pel Sr. Pedro Ruiz, director general de la mateixa, i que va servir com a punt de trobada i debat sobre el present i futur de les relacions econòmiques entre aquests dos països.

Aquesta transcendental cita econòmica s'organitza amb motiu del nou Tractat de Lliure Comerç EU-Japó i la commemoració del 150 Aniversari de l'Establiment de Relacions Diplomàtiques Espanya-Japó, i ha explicat, a més, amb la participació, entre uns altres, de Naohito Watanabe, cònsol general de Japó a Barcelona, Jorge Lasheras, president del Cercle Empresarial Japó Espanya (CEJE), Ramon Martín, CEO de Ricoh per a Espanya i Portugal, Manuel Raventós, president de Raventós i Blanc i Josep Franch, degà de ESADE Business School.

Durant la jornada s'han debatut temes tan destacats com la promoció del comerç i les inversions a Espanya i Japó després de l'acord de Partenariat Econòmic entre UE i Japó o les perspectives econòmiques de sectors estratègics, entre altres punts.

Aquest any és especialment rellevant per Mitsubishi Electric ja que celebra el 40 Aniversari del seu establiment a Espanya. “Mitsubishi Electric ha sabut lligar perfectament durant aquest temps aspectes tan arrelats en la cultura japonesa com el respecte i el treball amb la passió i el lliurament i creativitat que caracteritza a la societat espanyola. El resultat d'aquesta sinergia ens ha portat als màxims nivells de qualitat per als nostres clients i consumidors”, va declarar el Sr. Pedro Ruiz.

Per a més informació, consulteu www.mitsubishielectric.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0585_MITSUBISHI_181115.pdf)SINF_0585_MITSUBISHI_181115.pdf[ ]405 kB