ACE: Presentació de la Guia d'Inspecció Tècnica: Estructures dels Edificis (ITEE)

La Comissió de Rehabilitació de l’Associació de Consultors d’Estructures treballa des de fa anys en l’elaboració d’una guia d’inspecció tècnica amb l’objectiu de poder oferir als tècnics professionals que treballen en el camp de les estructures una eina pràctica i didàctica que els hi ajudi a prediagnosticar l’estat dels edificis des del punt de vista estructural.

L’esforç s’ha materialitzat, ara, en la Guia d’Inspecció Tècnica: Estructures dels Edificis, treball que presentarem el pròxim 22 de novembre a l’Aula Màster de la UPC de Barcelona. Explicarem la metodologia de la guia i la seva aplicació, mitjançant un cas pràctic.

La cita, a més, contempla la celebració d’una taula rodona sobre la temàtica de les inspeccions tècniques i l’horitzó previsible, entre d’altres activitats.

L’assistència a la jornada tècnica és gratuïta pels socis de l’ACE i pels Socis UPC Alumni Premium; per a la resta, la participació té un cost de 10€. En omplir el formulari d’inscripció podreu conèixer la forma de pagament.

Recordem que la inscripció a la cita és obligatòria per a tothom (tant pels socis com pels no socis). Podeu formalitzar-la omplint els camps que apareixen després del programa.

Programa de la Jornada Tècnica Guia ITEE

9.30h     Acreditacions

10.00h   Benvinguda (David Garcia, President de l’ACE)

10.05h   Presentació de la Guia (Josep Baquer, Cap de la Comissió de Rehabilitació de l’ACE)

10.15h   Estat actual del parc edificat (Jordi Sanuy, Director de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge de la Generalitat)

10.45h   Funcionament de la guía: metodologia + cas d’aplicació (Enric Heredia, Coordinador de la guía ITEE)

11.30h   PAUSA

12.15h   Solucions amb sistemes MAPEI a les patologies més freqüents manifestades pels símptomes detectats en les ITEE (Gabriel A. Ortín Rull, Director d’assitència técnica de MAPEI SPAIN SA)

12.45h   Inspecció i solucions en els edificis amb estructures de fusta (Víctor Rubio, Director tècnic d’IBERTRAC SL)

13.45h   Taula rodona: El futur de les ITEs (Modera: Jorge Blasco, de l’ACE. Participen: Sandra Bestraten, COAC; Jordi Marrot, CAATEEB; Laureà Miró, de l’ACE i Jordi Pascual, de l’AHC).

14.00h   Cloenda de la jornada

 

Per a més informació, consulteuwww.aceweb.com