MITSUBISHI ELECTRIC celebra el seu 40è Aniversari a la península

 Madrid, 12 de Novembre de 2018

L'empresa capdavantera del sector de l'aire condicionat i la climatització, Mitsubishi Electric Europe B. V. Sucursal Espanya està d'enhorabona i és que la firma compleix 40 anys d'experiència comercial a Espanya, coincidint amb el 150 aniversari de l'establiment de relacions diplomàtiques entre Espanya i Japó.

I és per això que vol mostrar el seu agraïment a tots aquells que ho han fet possible: clients, consumidors i empleats, i premiar la confiança que han dipositat en la companyia durant tots aquests anys, i ho farà mitjançant una sèrie d'accions on ells seran els protagonistes, i que s'aniran desvetllant conforme es dugui a terme cadascuna de les activacions fins al proper mes de Febrer.

I és que est ha estat un bon any per Mitsubishi Electric, fa poc menys de 3 mesos reforçava el seu pla d'expansió internacional anunciant la incorporació de la gamma Climaveneta, enfortint la seva estructura amb una clara expansió de negoci en Chillers i reforçant la seva posició com a referent dins del sector de l'aire condicionat i la climatització a Espanya.

En l'actualitat, la signatura compta amb prop de 300 treballadors amb un desenvolupament de negoci molt positiu ja que ha duplicat la seva xifra de negoci en menys de tres anys. 2018, a més, ha estat un any fonamental per a l'expansió comercial de les quatre unitats de negoci (aire condicionat, robòtica, impressió fotogràfica i indústria de transport).

Compromís amb els clients, la societat i el planeta

El Grup de Mitsubishi Electric porta prop de 100 anys com a líder mundial en la fabricació i venda d'equips elèctrics i electrònics: ascensors, sistemes d'aire condicionat i de seguretat, automoció, trens, satèl·lits, sistemes d'energia solar, maquinària industrial, semiconductors, equips audiovisuals, sistemes de comunicació i informació, equips mèdics, etc.

I en el sector dels sistemes de climatització, tant industrial com a residencial, Mitsubishi Electric ofereix en l'actualitat els equips més eficients energèticament, més ecològics i tecnològicament més avançats del mercat. Fidel al seu compromís amb els clients, amb la societat i amb el planeta, dia a dia continua adaptant els seus productes a les necessitats de les persones amb responsabilitat, eficiència i seguretat.

Compta amb la doble certificació segons els estàndards ISO 9001 i ISO 14001, en tots els centres de treball que l'organització té distribuïts per Espanya i participa en diversos fòrums de diàleg creats per avançar en la implantació de sistemes col·lectius de recollida i reciclatge dels Residus d'Aparells Elèctrics i Electrònics ("RAEE"), d'acord amb els requisits i objectius establerts en la Directiva Europea 2002/96/CE.

Detall de la seva història a Espanya

En 1978, MELCO IBÈRICA, S.A. es va establir a Madrid, on va realitzar diversos projectes per a la companyia RENFE i per al Metre de Barcelona, incloent activitats de venda i serveis de manteniment. Des de 1976 fins a 1981 va subministrar 343 locomotores elèctriques (quota de mercat 25%), i de 1970 a 1991, van rebre demanats de 892 trens elèctrics. A l'abril de 1990 va obrir la sucursal a Barcelona i en 1991 va adquirir el total de les activitats de MABEL, S.A., que va anar el representant per a productes de consum, iniciant el negoci del CVT/VTR per MELCO IBÈRICA, S.A. directament a Barcelona.

Al febrer de 1994 va rebre els drets de venda d'equipaments A/C de l'antic distribuïdor i va començar amb la venda directa al consumidor. L'1 de juny de 1996 MELCO IBÈRICA, S.A. va transferir tots els seus drets d'explotació, incloent tots els seus actius i passius a MITSUBISHI ELECTRIC EUROPE, B.V., Sucursal a Espanya (MEU-SP), i MELCO IBÈRICA es va transformar en un dels accionistes de MEU.

Per a més informació, consulteu www.mitsubishielectric.es