EL ROOF TOP KUBIC HE DE HITECSA CLIMATITZA
FOSTER'S HOLLYWOOD A PARQUE RIVAS

SINF 0578 HITECSA 181109 Noti

El model que dóna servei a la zona de salons i menjadors del restaurant és un RMXRBA HE 57.2, una unitat Roof Top Aire-Aire en versió bomba de calor, amb ventiladors axials tipus EC, ventilador interior tipus plug fan per a una màxima eficiència energètica, i compressors scroll en tandem que permeten uns límits de funcionament molt amplis. Les unitats de tipus Roof Top autònomes són especialment indicades per instal·lar en terrats, cobertes o qualsevol altre espai exterior.

Foster's Hollywood és una cadena de restaurants de menjar ràpid nord-americà, ambientats en l'esfera hollywoodenca i els mites del cinema. Multitud de cartells de pel·lícules cobreixen les parets d'uns interiors amb essència rústica i gran presència de mobiliari en fusta. 

Flexibilitat, rapidesa, suport, qualitat… Adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients, tant en termes de terminis de lliurament com en característiques específiques dels seus projectes, i oferir el millor assessorament pre i post-venda amb la màxima qualitat.

 

Per a més informació, consulteu www.hitecsa.com