L'hivern a EUROFRED, la calefacció 
se'n diu FUJITSU

Barcelona, 8 de novembre de 2018

  • Els Splits amb bomba de calor de Fujitsu ofereixen màxim confort 365 dies a l'any.
  • Aconsegueixen un estalvi d'energia de més de 30% respecte a la resta de sistemes de calefacció, aportant fins a 4'4kW per cada 1kW.

Aquest hivern la calefacció té el nom de Fujitsu i també és silenciosa. Els Splits amb bomba de calor de Fujitsu es configuren com la millor opció de climatització i calefacció del mercat, assegurant màxim confort en la llar els 365 dies de l'any, amb un estalvi d'energia de més del 30% respecte a la resta de sistemes de calefacció.

Les bombes de calor de Fujitsu són equips reversibles, és a dir, aporten, en un sol equip, tant fred a l'estiu, com a calor a l'hivern, en funció de la temperatura exterior i de les preferències de l'usuari. A més de reduir el consum energètic, ajuden a protegir el medi ambient, ja que la seva principal font d'energia prové de la calor existent en l'aire.

Les bombes de calor Inverter de Fujitsu són equips 2x1 que amb prou feines necessiten manteniment, ja que l'equip compta amb un circuit tancat que evita fugides de gas refrigerant i n'hi ha prou amb netejar els filtres periòdicament. També són respectuosos amb el medi ambient perquè no desprenen a l'atmosfera gasos de combustió com el CO2.

All DC Inverter

Tots els equips de bomba de calor Fujitsu ofereixen màxim rendiment gràcies al seu eficient compressor DC rotatiu i al seu potent bescanviador de calor. Utilitzen la tecnologia All DC Inverter, patentada de Fujitsu, que garanteix que els tres components fonamentals de l'equip són inverter: el compressor i el motor dels ventiladors de la unitat exterior i interior. El sistema regula el compressor perquè, sense arribar a parar, disminueixi la seva velocitat fins al mínim necessari per mantenir la temperatura desitjada. D'aquesta manera, permet mantenir una temperatura constant amb una reducció del consum energètic de fins a un 50% respecte a sistemes no Inverter. A més, allarga el cicle de vida del compressor i redueix el nivell sonor de l'equip.

Màxim estalvi

En comparació d'altres sistemes de calefacció com a calderes de gas o radiadors elèctrics, el sistema Inverter és sinònim d'estalvi energètic en calefacció ja que aporta fins a 4’4kW per cada 1kW consumit, estalviant més del 30% respecte a altres sistemes de calefacció, disminuint el cost de la factura d'electricitat.

A més, el Coeficient d'Eficiència Energètica (SCOP) de tots els equips de Fujitsu és un dels més alts del mercat atorgant la classe energètica A++.

Control d'estalvi energètic

Els equips disposen d'un detector de moviment, Human Sensor, que es troba en la unitat interior i permet detectar la presència humana en una estada i regula de forma automàtica el funcionament de la unitat segons les necessitats reals.

Funció 10º HEAT

Gràcies a aquesta funció la temperatura mai baixa de 10ºC amb l'objectiu d'assegurar que l'estada no estigui excessivament fregeixi a la nostra tornada, i així mantenir un mínim nivell de temperatura que ens ajudi a recuperar ràpidament el confort.

Major potència en calefacció

Gràcies al nou bescanviador de calor i a l'ús d'un compressor d'alta potència, la sèrie Slide és capaç de funcionar amb temperatures exteriors de fins a -20ºC, aquesta característica és d'enorme avantatge per als climes més freds.

Silenciosos

No solament les unitats interiors són súper silencioses (21dBA), també les unitats exteriors Fujitsu tenen un baix nivell sonor. La seva funció Low Noise permet reduir 3dBA més el nivell sonor de la unitat exterior, la qual cosa resulta d'enorme importància per guanyar en confort a casa i evitar molèsties als veïns.

Altres característiques destacables són el canvi automàtic fred/calor, mitjançant el qual la unitat modifica la seva manera de funcionament depenent de la temperatura ambiental. La desconnexió automàtica no és brusca, sinó que es realitza de manera gradual perquè el cos s'acostumi al canvi gradual de temperatura.

Destaquen també atributs com l'exhaustiu control dels ajustos de temperatura del termòstat, la programació horària combinada (ON, OFF, ON-OFF, OFF-ON), el reinici automàtic després d'una interrupció del subministrament elèctric. Finalment, esmentar la funció Powerful, que activa el funcionament de l'equip a màxima velocitat del compressor i màxim cabal d'aire durant 20 minuts per aconseguir ràpidament una sensació de confort amb un considerable estalvi d'energia.

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0576_EUROFRED_181108.pdf)SINF_0576_EUROFRED_181108.pdf[ ]523 kB