KEYTER-INTARCON PRESENTEN NOVETATS EN CHILLVENTA NOU CATÀLEG SOLUCIONS NATURALS EN CLIMATIZACIÓ I REFRIGERACIÓ

 

Lucena, 30 d'Octubre de 2018

El grup KEYTER-INTARCON va presentar durant els dies 16 al 18 d'Octubre en Chillventes les seves últimes novetats de producte i nous catàlegs. Chillventa és actualment una de les més importants fires al món per al sector de la Refrigeració, AC & Ventilació i Bomba de Calor. Cada any atreu a experts de tot el món configurant-se com un lloc de trobada i adquisició de contactes així com començament de projectes.

L'afluència de públic és cada any més important per KEYTER-INTARCON, KEYTER en Climatització Industrial i INTARCON en Refrigeració Comercial i Industrial, que guanyen posicions oferint solucions completes totalment adaptades a les necessitats específiques de cada instal·lació, centrant-se cada vegada més en l'atenció i relacions amb els seus clients i col·laboradors.

KEYTER ha presentat en Chillventa dos prototips, una bomba de calor KZT de R1234ze, amb GWP = 4, amb efecte hivernacle pràcticament nul, amb compressors semihermètics per a potències petites, entre 50 i 100 kW, i una refrigeradora KWE5 de nou disseny, que ha servit d'una banda per mostrar les noves solucions en R452B i les futures de R290 (propà), així com per presentar la nova gamma KWK Nordik, bombes de calor reversibles d'alta temperatura i baixa temperatura exterior.

Per la seva banda, INTARCON ha presentat un ampli ventall de solucions naturals basades en CO2, propà, R152a i solucions amb aigua. La nova tecnologia de CO2 transcrític que empra injectadores que modulen la capacitat de producció frigorífica de la unitat, per a potències d'entre 20 a 300 kW, oferint una àmplia gamma d'evaporadors per a CO2.

Continuant amb l'aposta pels gasos naturals, Intarcon desenvolupa el seu catàleg de solucions en Propà – R290, GWP=3 – per a aplicacions de refrigeració comercial amb el sistema hidrónic de glicol-R290 amb una unitat condensadora Sigilus, i la gamma de refrigeradores intarCUBE per a aplicacions de fins a 40 kW que incorporen el mòdul hidràulic integrat en la unitat.

Finalment, s'ha presentat una refrigeradora intarWatt amb R152a amb compressors semihermètics Frascold per a una producció frigorífica de fins a 350 kW en aplicacions de refrigeració industrial, i el sistema de condensació indirecta en bucle d'aigua intarloop per a refrigeració comercial, disponible en R134a i R449A per a una potència d'entre 0,5 a 5,5 kW.

Aprofitant l'ocasió, el grup KEYTER-INTARCON va celebrar la seva II Convenció Comercial Internacional en la localitat bavaresa de Velburgon a més de presentar els seus Nous Catàlegs i productes, s'han presentat les noves incorporacions a la seva xarxa comercial internacional que segueix ampliant-se de forma molt ràpida en els últims anys per donar una atenció cada vegada més propera i personalitzada als nostres clients, també fora de les nostres fronteres.

SINF 0572 KEYTER 181105 Noti

Per a més informació, consulteu www.keyter.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0572_KEYTER_181105.pdf)SINF_0572_KEYTER_181105.pdf[ ]370 kB