30a TERTÚLIA PROFESSIONAL

AVANTATGES DE TREBALLAR AL NÚVOL


Barcelona, 5 de novembre de 2018

En virtut del conveni de col·laboració signat amb la Cambra d’Empreses de Serveis Professionals a la Construcció, els socis d’ACI podran assistir a 30a Tertúlia Professional

Últimament estem immersos en una revolució tecnològica on la gestió de la informació és una clau per l’augment de l’eficiència. En la propera Tertúlia Professional parlarem sobre les avantatges d’emmagatzemar les dades al núvol, que millora la gestió de les dades i l’espai que ocupen i permet tenir accés a la informació en tot moment.

Comptarem amb socis professionals que ja treballen al núvol, que compartiran la seva experiència sobre aquesta nova manera de treballar. Els ponents seran en Ferran Espart de Tècnics G-3 i en Jordi Oliva de Avant Engineering.

SINF CAMBRA 181105 Noti

PONENT: Ferran Espart i Jordi Oliva

DATA: Dimecres, 21 de novembre de 2018

HORA: de 19h a 20.30h

LLOC: Rambla Catalunya, 127 3r 1a - 08008 Barcelona

INSCRIPCIONS: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Es prega confirmar assistència ja que les places són limitades.


ACI posa a disposició dels seus associats tota la documentació i informació de les diferents jornades que organitza. Si voleu consultar-les, les podeu trobar a l’àrea privada de socis de la pàgina web www.acicat.org