AQUATERMIC, l'oferta més completa en Aerotermia del mercat

Barcelona, 22 d'Octubre de 2018

  • El nou catàleg de Aquatermic s'ha dissenyat per simplificar la seva utilització i oferir a l'usuari tota la informació que necessita.
  • Entre les novetats del nou catàleg de Aquatermicdestaquen un major rang de potències en les bombes de calor per a llar, per a climatització de piscines i l'ampliació de la gamma d'acumuladors.

Eurofred ha presentat el seu nou Catàleg de Aquatermic, que consolida l'oferta més avançada i completa del mercat en sistemes de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària basats en la Aerotermia, una tecnologia que permet obtenir energia “neta i renovable” de l'aire.

El nou catàleg s'ha dissenyat per simplificar la seva utilització i oferir a l'usuari tota la informació que necessita. Així, a més de tota la gamma de productes i característiques dels equips, s'ha afegit un índex ràpid de referències per trobar fàcilment la informació.

Novetats

Entre les novetats del Catàleg destaca l'ampliació de diverses de les gammes, amb l'objectiu de donar resposta a tot tipus d'instal·lació i necessitat. D'aquesta manera, les bombes de calor per a la llar ofereixen ara un rang major de potències, des de 4 kW a 28 kW. També s'ha augmentat l'oferta de bombes de calor per a piscines amb potències intermèdies, que configuren una gamma completa que va de 4 kW a 23 kW. En paral·lel, Eurofred ha enriquit la seva gamma d'acumuladors Aquatermic amb nous equips que permeten donar resposta a tot tipus de necessitats en instal·lacions amb bomba de calor o energia solar tèrmica. Els sistemes vénen acompanyats del servei de visita prèvia i engegada, efectuats per un equip tècnic altament especialitzat en sistemes de calefacció.

Una solució per a cada necessitat

En l'oferta de Aquatermic destaca la bomba de calor Multisplit-Hybrid, un sistema simultani aire/aigua – aire/aire compacte, ideal per a solucions residencials. El catàleg inclou noves unitats exteriors (AQ OUT HY 14-46), un nou mòdul hidràulic Aquabox i noves unitats interiors (AQ MH).
Per la seva banda, el sistema Multi- Hybrid “allin one”, de dimensions compactes i que permet climatizar i alhora obtenir aigua calenta gratuïta, porta també novetats en les seves unitats exteriors i en les interiors de conducte de cassette i de sòl.
La bomba de calor multitarea Split V3, és un sistema de calefacció, d'ACS i de climatització d'alta eficiència que se situa en l'avantguarda de solucions eficients. És un sistema tipus splitque pot connectar-se a radiadors de baixa temperatura,
toalleros i sòl radiant per a calefacció, a acumuladors per a aigua calenta sanitària i a l'estiu a aire condicionat per fancoils o sòl i panells refrescants.
La bomba de calor Monbloc 3D V2 permet aquesta triple funció en un sistema compacte molt fàcil d'instal·lar. Destaca també al catàleg la bomba de calor HT, dissenyada per a elevats consum d'ACS, que combina l'ús del refrigerant natural CO2 amb l'eficiència i la simplicitat de la instal·lació, amb potències de 18 a 100 kW.

Energia neta i renovable

La marca Aquatermic de Eurofred ofereix la gamma més avançada i completa del mercat en sistemes de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària basats en la Aerotermia, la tecnologia del present i del futur. Aquesta permet reduir el consum energètic, millorant l'eficiència dels sistemes, i disminuint l'emissió de gasos d'efecte hivernacle.
L'aire, per molt fred que estigui, conté calories que la Aerotermia transforma en calor o fred segons les necessitats, creant una font d'energia neta, renovable i inesgotable que permet utilitzar l'energia tèrmica de l'aire per produir calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0567_EUROFRED_181022.pdf)SINF_0567_EUROFRED_181022.pdf[ ]482 kB