EUROFRED participa a "La Fiesta del Instalador"
amb novetats de Fujitsu i Aquatermic 

 

Barcelona, 19 d'Octubre de 2018

Eurofred va tenir una presència destacada en CSI, La Festa de l'Instal·lador, que es va celebrar el passat 18 d'Octubre al RCDE 
Stadium de Cornellà de Llobregat. Eurofred va portar a aquesta cita, les últimes novetats en bombes de calor de Fujitsu, amb gasos
refrigerants R410 i R32, i els nous sistemes de aerotèrmia de Aquatermic.

Gamma R32
Eurofred presentarà a Granada dues noves famílies de Split de Paret Inverter de gamma domèstica de Fujitsu basades en el gas refrigerant R32. La primera, ASY 25-3- 35-40 Ui-KG, en quatre nivells de potència, ofereix màxim estalvi d'energia, amb classe energètica A+++, un SEER de 8.5 i un SCOP de 5.1. Destaca també per la seva sostenibilitat, ja que, gràcies a l'ús del gas R32 redueix fins al 75% l'impacte mediambiental respecte al mateix equip amb gas R410A. Tots els sistemes de la família inclouen manera silenciosa, flux controlat d'aire i funció Human Sensor.

Per la seva banda, els nous Split de Paret Inverter Fujitsu ASY 25-30-35-40 Ui-KM destaquen pel seu disseny optimitzat, que redueix fins als 222 mm la seva profunditat gràcies a la incorporació de ventiladors redissenyats que, a més, milloren el rendiment la calefacció a nivell del sòl. Com els anteriors, utilitzen el gas refrigerant R32, reduint fins al 75% l'impacte mediambiental i ofereixen una elevada eficiència energètica: classe A++ en fred i A+ en calor, manera silenciosa i flux controlat d'aire.

Sistemes R410
Entre els productes R410 que porta Eurofred a Granada, i dins de la gamma domestica de Fujitsu, destaca el Split de Paret Inverter Fujitsu ASY 20-25-35-40 Ui- LMC, que ofereix 4 configuracions de potència. Les unitats ofereixen un disseny compacte, amb només 203 centímetres de profunditat, i un fàcil manteniment, gràcies al seu frontal extraïble i rentable. Disposen d'evaporador d'alta densitat que ofereix màxima eficiència alhora que redueix el seu volum un 30%. A més, poden treballar 20 minuts a màxima potència i cabal d'aire per climatizar ràpidament l'estada. També disposen de funció “Low noise” per a la unitats exterior.

Aquatermic

La aerotermia, de la mà de Aquatermic, va ser un altre focus d'Eurofred a la Fiesta del Instalador. La oferta de Aquatermic és la més avançada i completa del mercat amb sistemes de calefacció, refrigeració i aigua calenta basades amb la aerotermia i ofereix solucions per tot tipus de necessitats, basades amb la màxima eficiència energètica, versalitat, potència i fiabilitat.

SINF 0550 EUROFRED 180912 Noti

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es