EUROFRED presenta les últimes novetats en
bombes de calor de Fujitsu i Daitsu a la fira NEXT

 

Barcelona, 4 d'Octubre de 2018

Les bombes de calor de Fujitsu i els sistemes de climatització Daitsu seran els productes estrella del stand de Eurofred en NEXT. La fira, que presentarà les últimes novetats en electrònica i electrodomèstics de les gammes Blanca i Marró, PAE i Noves Tecnologies, se celebrarà el proper 4 d'octubre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCiB).

Eurofred portarà a NEXT les últimes novetats en bombes de calor de Fujitsu, amb gasos refrigerants R32 i R410, i els sistemes de climatització residencial i comercial de Daitsu.

Família R32

Eurofred presentarà a Barcelona dues famílies de Split de Paret Inverter de gamma domèstica de Fujitsu basades en el gas refrigerant R32. La primera, ASY 25-3-35-40 Ui-KG, en quatre nivells de potència, ofereix màxim estalvi d'energia, amb classe energètica A+++, un SEERde 8.5 i un SCOP de 5.1. Els equips destaquen també per la seva sostenibilitat, ja que, gràcies a l'ús del gas R32 es redueix fins al 75% l'impacte mediambiental respecte al mateix equip amb gas R410A. Tots els sistemes de la família inclouen manera silenciosa, flux controlat d'aire i funció Human Sensor.

La segona família, els Split de Paret Inverter Fujitsu ASY 25-30-35-40 Ui-KM, ofereix un disseny optimitzat que redueix fins als 222 mm la seva profunditat gràcies a la incorporació de ventiladors redissenyats que, a més, milloren el rendiment la calefacció a nivell del sòl. Com els anteriors, utilitzen el gas refrigerant R32, reduint fins al 75% l'impacte mediambiental i ofereixen una elevada eficiència energètica: classe A++ en fred i A+ en calor, manera silenciosa i flux controlat d'aire.

Sistemes R410

Entre els productes R410 que porta Eurofred a NEXT, i dins de la gamma domèstica de Fujitsu, destaca el Split de Paret Inverter Fujitsu ASY 20-25-35-40 Ui-LMC, que ofereix 4 configuracions de potència. Les unitats ofereixen un disseny compacte, amb només 203 centímetres de profunditat, i un fàcil manteniment, gràcies al seu frontal extraïble i rentable. Disposen d'evaporador d'alta densitat que ofereix màxima eficiència alhora que redueix el seu volum un 30%. A més, poden treballar 20 minuts a màxima potència i cabal d'aire per climatizar ràpidament l'estada. També disposen de funció “Low noise” per a la unitats exterior.

Climatització residencial i comercial de Daitsu

Màxima eficiència, mínim consum, tecnologies d'última generació i l'ús de refrigerants ecològics defineixen l'oferta de climatització residencial i comercial de Daitsu. La gamma de sistemes d'aire Daitsu ofereix una eficiència energètica de Classe A++ i una família Daitsu Air R32 de sistemes basats en el gas refrigerant ecològic R32. A més, gràcies a la seva exclusiva tecnologia Inverter, els equips Daitsu consumeixen únicament l'energia justa que necessiten a cada moment, assegurant la temperatura desitjada, amb un major confort i reduint fins a en un 50% el consum, oferint un menor nivell sonor i perllongant la vida dels equips.

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es