HITECSA climatitza les noves línies de 
producció d'ACERINOX

SINF 0559 HITECSA 181004 Noti

 

Acerinox, grup empresarial multinacional espanyol capdavanter en la producció d'acer inoxidable, ha tornat a confiar en Hitecsa para climatizar les noves línies de producció AP-5 i ZM-7 de la seva fàbrica dels Barris a Cadis, la primera dedicada al recuit i decapat i la segona al procés de laminació en fred.

Per a aquest projecte, els equips Hitecsa instal·lats han estat 12 roof-toop RMXCA de la sèrie KUBIC i 25 equips autònoms aire-aire partits CCH/ECH. 

Els equips Roof top de la sèrie Kubic són unitats de tipus roof top autònomes, d'alta eficiència i disseny modular extra compacte, que permet una gran versatilitat d'instal·lació i funcionament. Estan especialment indicades per instal·lar en terrats, cobertes o en l'exterior de grans superfícies amb instal·lació de conductes d'aire. 

Les unitats CCH/ECH són equips autònoms aire-aire partits de construcció horitzontal, adequats per operar acoblats a una xarxa de conductes de distribució d'aire tant en la secció interior com a exterior.

Amb aquestes noves línies de producció, dotades dels més avançats sistemes tecnològics, Acerinox reforça el seu lideratge mundial en la fabricació d'acers inoxidables, augmentant la seva productivitat i capacitat de laminació en fred.

 

Per a més informació, consulteu www.hitecsa.com