Els Roof Tops de ADISA Heating climatitzarà
l'edifici CLASA de AENA Madrid

SINF 0558 HITECSA 181002 Noti

 

Adisa Heating Sèries ha estat l'empresa triada per donar servei de calefacció i ACS a l'edifici CLASA, el Centre de Càrrega Aèria de l'Aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas.

L'equip triat per a aquest projecte és un Roof Top 3.5, equipat amb dues calderes de condensació d'alta eficiència ADI CD 550, per a una potència total d'1.071 kW.

Els Roof Tops de Adisa són equips autònoms de generació de calor, totalment personalizables gràcies al seu disseny hidràulic flexible, que es pot adaptar a tot tipus d'instal·lacions en l'exterior. Estan equipats amb calderes a gas d'alta eficiència ADI CD en acer inoxidable, de condensació, modulants, amb potències de 71 a 904 kW i amb un rendiment estacional de fins a 108%.

Les calderes ADI destaquen pel seu alt rendiment i estalvi energètic complint amb els requisits d'eficiència corresponents a la Directiva Europea Ecodiseny. A més, compleixen amb aquesta Directiva també per la seva combustió ecològica, amb unes emissions contaminants NOx inferiors a les prescrites, i inferiors al límit de la recent Classe 6. És per això, que són productes ErP 2018 Ready.

El Centre de càrrega aèria de Madrid-Barajas, en l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, s'ha convertit en la major concentració d'empreses del negoci de la càrrega aèria d'Espanya, amb més de 200 empreses instal·lades, que participen en totes les etapes de la cadena del transport aeri de mercaderies. Ocupa prop de 60 hectàrees i disposa de tecnologies d'avantguarda i els últims sistemes de mecanització per millorar el magatzematge de les mercaderies, optimització dels temps de la cadena logística i la conseqüent millora de l'eficàcia dels serveis oferts per les empreses espanyoles.

 

Per a més informació, consulteu www.hitecsa.com