SIBER acudeix a la primera gran cita dels
professionals instal·ladors a Catalunya

 

Barcelona, 25 de Setembre de 2018

Siber, companyia especialitzada en ventilació intel·ligent d'edificis, participarà en l'edició inaugural de Efintec, Exposició i Fórum de les Empreses Instal·ladores i Noves Tecnologies, que se celebrarà en el Pavelló 2 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona els propers dies 3 i 4 d'octubre.

Siber disposarà d'un stand on presentarà les últimes novetats en sistemes de ventilació d'alta eficiència energètica adaptades als canvis normatius recollits en els Documents Bàsics de Salubritat i Estalvi d'Energia del Codi Tècnic d'Edificació. Les innovadores solucions de Siber són imprescindibles per aconseguir els ambiciosos objectius d'eficiència energètica dels Edificis de Consum Gairebé Nul (ECGN) obligatoris a partir de l'1 de gener de 2021 a instàncies de la UE, dos anys abans en el cas dels immobles públics.

Els sistemes de ventilació mecànica controlada de doble flux de Siber asseguren una qualitat de l'aire adequada per a la salut a l'interior dels edificis. La seva missió consisteix a expulsar l'aire contaminat i filtrar l'aire que entra a l'habitatge procedent de l'exterior, proporcionant un ambient net i saludable a tot moment. A més, aconsegueixen recuperar fins al 90% de la calor de l'aire extret, contribuint a l'estalvi d'energia.

Efintec, esdeveniment impulsat per la Federació de Gremis d'Instal·ladors de Catalunya, reunirà als professionals de la instal·lació i la distribució dels sectors de l'energia, electricitat, telecomunicacions, climatització, refrigeració, lampisteria i, en general, tecnologies i instal·lacions intel·ligents i connectades, amb l'objectiu d'intercanviar experiències i novetats amb els seus proveïdors i professionals.

La trobada està dirigida a les empreses instal·ladores, distribuïdors dels diferents sectors, així com a tots els professionals del manteniment, qui tindran l'ocasió de visitar i conèixer les novetats de les principals marques i fabricants -tant del mercat nacional com a internacional- líders dels respectius mercats, així com assistir a sessions formatives.

SINF 0555 SIBER 180925 Noti

Per a més informació, consulteu www.siberzone.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0555_SIBER_180925.pdf)SINF_0555_SIBER_180925.pdf[ ]377 kB