EUROFRED va patrocinar ATMOsphere Ibérica i va presentar
el seu mural Panda, referent en sostenibilitat

 

Barcelona, 20 de setembre de 2018

Eurofred va presentar en el fórum ATMOsphere Ibèrica, una iniciativa internacional que reuneix periòdicament a responsables de la Indústria, el seu expositor mural Panda, del fabricant italià TASSELI. Un sofisticat equip que utilitza el gas refrigerant natural R744 (CO2), que compleix la normativa F-Gas, per la qual cosa està exempt de taxes i sense restriccions. A més és totalment sostenible, la qual cosa li converteix en una referència de mercat. L'equip té un disseny atractiu i innovador i ofereix màxima fiabilitat i eficiència. Destaca també la versatilitat de les seves opcions i la seva simplicitat, gràcies a la seva tecnologia “Plug and CHILL”. La seva instal·lació és molt senzilla, per la simplificació del LAY-OUT i ofereix la possibilitat de condensació per Aire o Aigua.

Un fòrum de gran repercussió al mercat

La presència de la companyia en aquest fòrum ha estat molt valorada i tindran un impacte a curt i mig termini al mercat, així com en l'activitat quotidiana de professionals com els instal·ladors, caps de supermercats i frigoristes.

Eurofred treballa activament en l'adaptació als nous gasos adequant i consolidant una àmplia gamma d'equips i productes associats cap a la transició d'equips que utilitzen gasos més ecològics i amb menys impacte a aquest efecte hivernacle. La companyia va ser pionera en la comercialització d'equips que utilitzen gasos refrigerants ecològics naturals, amb baix impacte mediambiental, i aposta clarament per la normativa F-Gas. Així mateix, des de fa anys compensa les emissions produïdes en la seva activitat amb una política de reforestació d'arbres en espais naturals que han sofert incendis.

Captura còpia

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es