MITSUBISHI ELECTRIC organitza un Golf Day
amb Miguel Ángel Jiménez

 Madrid, 21 de setembre de 2018

Ahir va tenir lloc en les instal·lacions del Club de Golf RACE a Madrid un Golf Day exclusiu organitzat per la firma Mitsubishi Electric que va comptar amb la presència exclusiva del golfista espanyol Miguel Ángel Jiménez, ambaixador global de la marca. El golfista ha estat recentment guanyador del Open Britànic Sènior, premi que li ha convertit en el primer espanyol que guanya el “British” en categoria sènior.

L'empresa capdavantera mundial del sector de Climatització va voler volgut així una jornada especial amb representants d'algunes de les seves entitats col·laboradores, que van poder gaudir d'un clinic i d'un torneig on van posar en pràctica tot l'aprenentatge.

En paraules del seu Director General, Pedro Ruiz: "per a nosaltres és un autèntic plaer poder comptar amb un esportista de la talla de Miguel Ángel Jiménez per tots els valors que representa i per oferir-nos la possibilitat de gaudir de tota la seva experiència amb una part molt important dels nostres clients i col·laboradors".

 SINF 0554 MITSUBISHI 180921 Noti

Per a més informació, consulteu www.mitsubishielectric.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0552_MITSUBISHI_180921.pdf)SINF_0552_MITSUBISHI_180921.pdf[ ]664 kB