Més de 1.000 professionals ja han passat per 
l'Eurofred Academy

  • Eurofred Academy proporciona un complet programa de formacions, que imparteix al llarg de l'any. A més, ofereix la possibilitat d'organitzar cursos segons demanda o a mesura dels clients.
  • L'equip de Eurofred Academy està format per enginyers especialitzats a donar formació tècnica sobre les diferents gammes de producte que comercialitza Eurofred: aire condicionat domèstic, comercial i industrial, així com equipament professional de la divisió horeca.
  • Eurofred Academy compta amb unes instal·lacions modernes, àmplies i funcionals situades a Vila-rodona, Tarragona, que inclouen diferents showrooms on es mostren i es poden veure en funcionament els productes.

Barcelona, 3 de setembre de 2018

Més d'1.000 professionals han passat ja per la Eurofred Academy, una poderosa eina de formació a distribuïdors, enginyers, tècnics, instal·ladors i usuaris. Amb la seva implementació, Eurofred completa i reforça la seva proposta de valor afegit als professionals de la climatització i horeca.

Eurofred Academy proporciona totes les eines teòriques i pràctiques que necessiten els professionals per dominar tècnicament les diferents gammes de productes i afrontar la seva labor amb major eficàcia i oferir als seus clients totes les garanties d'èxit. A més de formació específica en diferents tecnologies i productes, Eurofred Academy manté permanentment informats als clients de Eurofred de les últimes novetats del mercat, tendències, normatives i noves tecnologies.

L'equip de Eurofred Academy està format per enginyers especialitzats a donar formació tècnica sobre les diferents gammes de producte que comercialitza Eurofred: aire condicionat domèstic, comercial i industrial, així com equipament professional de la divisió horeca.

Eurofred Academy ofereix un complet programa de formacions que imparteix al llarg de l'any. A més, pot organitzar cursos segons demanda o a mesura dels clients.

Compta amb unes instal·lacions modernes, àmplies i funcionals situades a Vila-rodona, Tarragona, que inclouen diferents showrooms on es mostren i es poden veure en funcionament els productes més destacats de cadascuna de les línies de negoci de Eurofred: climatització, industrial, calefacció i horeca.

Les noves tecnologies, especialment les relacionades amb el digital -connectivitat, xarxes, WiFi, IoT, Apps, etc.- s'han incorporat amb força a l'àmbit de la climatització i horeca. Gràcies a elles s'ha millorat l'eficiència dels equips, des de la seva integració i gestió, fins a la reducció de consums. Totes elles són novetats que Eurofred Academy trasllada als seus clients perquè obtinguin el màxim potencial, tant dels avanços tècnics dels diferents equips, com dels seus potents i innovadores funcionalitats.

SINF 0545 EUROFRED 180903 Noti

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0545_EUROFRED_180903.pdf)SINF_0545_EUROFRED_180903.pdf[ ]496 kB