Eurofred patrocina ATMOsphere Ibérica una iniciativa
internacional per impulsar a la indústria el canvi 
cap a refrigerants naturals

  • Eurofred treballa activament en l'adaptació als nous gasos adequant i consolidant una àmplia gamma d'equips i productes associats cap a la transició d'equips que utilitzen gasos més ecològics i amb menys impacte a aquest efecte hivernacle.
  • Portarà a ATMOsphere Ibèrica un expositor mural Panda, de TASSELI, que utilitza el gas refrigerant natural R744 (CO2), que compleix la normativa F-Gas.

Barcelona, 28 d'agost de 2018

Eurofred serà un dels patrocinadors de la propera edició de ATMOsphere Ibèrica, que se celebrarà a Madrid el proper 18 de setembre. Es tracta d'una iniciativa internacional que reuneix periòdicament a responsables de la Indústria .

Un fòrum on es parlarà sobre les oportunitats i reptes en el desenvolupament de solucions eficients i sostenibles, basades en refrigerants naturals (CO2, hidrocarburs i amoníac), per a aplicacions comercials i industrials.

A més de ser un patrocinador destacat de l'esdeveniment, Eurofred portarà a ATMOsphere Ibèrica un expositor mural Panda, del fabricant italià TASSELI que utilitza el gas refrigerant natural R744 (CO2), que compleix la normativa F-Gas. A més de ser totalment sostenible, l'equip té un disseny atractiu i innovador i ofereix màxima fiabilitat i eficiència. Destaca també la versatilitat de les seves opcions i la seva simplicitat, gràcies a la seva tecnologia “Plug and CHILL”.

Les propostes i conclusions de ATMOsphere Ibèrica tindran un impacte a curt i mig termini al mercat, en l'activitat quotidiana de professionals com els instal·ladors, caps de supermercats i frigoristas.

Eurofred treballa activament en l'adaptació als nous gasos adequant i consolidant una àmplia gamma d'equips i productes associats cap a la transició d'equips que utilitzen gasos més ecològics i amb menys impacte a aquest efecte hivernacle. La companyia va ser pionera en la comercialització d'equips que utilitzen gasos refrigerants ecològics naturals, amb baix impacte mediambiental, i aposta clarament per la normativa F-Gas. Així mateix, des de fa anys compensa les emissions produïdes en la seva activitat amb una política de reforestació d'arbres en espais naturals que han sofert incendis.

Panda, referència de sostenibilitat

El mural remot amb sistema de refrigeració CO2 integrat Panda és una referència de sostenibilitat al mercat. Utilitza un refrigerant exempt de taxes i sense restriccions d'ús per limitacions F-Gas. Combina les dimensions d'un mural remot i els avantatges d'un plugin, amb un Compressor/Condensador integrat ocult en la part superior i un sistema de refrigeració basat en circuits amb més de 25 anys d'experiència. La seva instal·lació és molt senzilla, gràcies a la simplificació del LAY-OUT i ofereix la possibilitat de condensació per Aire o Aigua.

SINF 0544 EUROFRED 180828 Noti

 

Per a més informació, consulteu www.eurofred.es


 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (SINF_0544_EUROFRED_180828.pdf)SINF_0544_EUROFRED_180828.pdf[ ]448 kB